В засилване на ефекта от това, което е казал Путин,

...
В засилване на ефекта от това, което е казал Путин,
Коментари Харесай

С 90% точност: Ето какво ще прочетем в „американското“ интервю на...

В усилване на резултата от това, което е споделил Путин, се включиха и всички прокремълски медии, а също и представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Тъкър Карлсън направи всичко допустимо от позиция на ПР, с цел да притегли вниманието към въпросното изявление. От дни той е в Москва, само че твърдеше, че не е ясно дали съветският държавен глава ще се съгласи да приказва с него.

 

В пиеската се включиха и от Кремъл, като обявиха, че Владимир Владимирович е доста ангажиран, програмата му е претъпкана, а и той не е бил прочут авансово за желанията на американеца. Това, несъмнено, е жалко пояснение, което наскърбява даже и най-големите последователи на съветския диктатор…

 

Преди няколко часа Карлсън направи изказване, че диалогът му с Путин ще разреши на американците да схванат какво се случва сред Русия и Украйна, тъй като досега те не знаели каква е тъкмо истината.

 

Със сигурност Путин ще каже истината, само че неговата истина.

 

Ето какво ще чуем сигурно, без да е нужно да притежаваме дарбата на Леля Ванга:

 

Русия в никакъв случай не е желала боен спор с Украйна. Била е принудена.

 

Причина за „ Специализираната военна интервенция “ – а тя си е кървава война – е настанилите се Украйна нацизъм и фашизъм, както и управлението в Киев, което застрашавало Русия.

 

Путин е бил задължен да отбрани Русия и своя народ от милитаристичните дейности на „ груповия Запад “, в частност на НАТО и Съединени американски щати.

 

Русия не води война, а си връща остарели съветски територии, което е потвърдено от Военната теория на Москва, призната в навечерието на 24 февруари, 2022 година

 

Путин постоянно е бил и ще бъде за международен мир, само че е задължен да отбрани съветските земи и история.

 

Кремъл в никакъв случай не е имал желание, няма и сега към разпалване на трета международна война, в случай че НАТО и Западът го принудят, той ще употребява всички сили и средства да отбрани Русия и светът от западната експанзия.

 

Украйна е нарушила съглашения, а също така фалшифицира историята, което той като президент на цяла Русия няма по какъв начин да одобри.

 

В изявлението няколко пъти ще се изтъкне „ историческата роля “ на Съюз на съветските социалистически републики в разгрома на хитлеро-фашизма.

 

В Съединени американски щати показват успокоение във връзка с възможен международен спор, само че там, уповавам се, има „ трезви глави “, които знаят какво ще се случи, в случай че Западът предизвика такава война. (почти дословен цитат).

 

Третата международна война няма да се води с танкове, нито даже с истребители, - ще каже още Путин.

 

Путин ще упрекна Съединени американски щати и Англия, че ескалират напрежението в Червено море, атакувайки военни бази на хутите, които обстрелват търговски кораби от разнообразни страни.

 

Ще каже също, че Израел би трябвало да договаря с Хамас и да одобри потребността от основаване на Палестинска страна.

 

Най-вече ще прочетем, че Русия е велика мощ и без нея не може да има нов международен ред.

 

Обобщено: Русия не войва с Украйна - Западът и Съединени американски щати вояват с Русия.

 

И все в този ред на мисли, с цел да е ясно: Аз и Русия сме положителните, които би трябвало да избавят света от злия Запад с неговата измислена цивилизация.

 

На 14 декември 2023 година Путин отговаряше в ефир на въпроси на фенове от цялата страна. Почти месец преди този момент специфична комисия ревизираше питанията и отсяваше несъстоятелните и допускаше " верните ".

 

В изявлението пред американеца Тъкър Карлсън съветският президент не може да си разреши да каже доста по-различни истини от тези, които е изговорил единствено преди месец и половина.

 

Такива изявленията се приготвят авансово. Уточняват се всички елементи, слагат се условия, които интервюиращият или приема, или диалогът отпада. Особено, когато става дума за срещи с диктатори от  вида на Путин.

 

Водещият от Съединени американски щати сигурно си дава сметка за това, тъй като самичък прави уточнението, че чака след Путин да направи изявление и с украинския президент Володимир Зеленски.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР