В зашеметяващо преразглеждане на присъда на мъж, осъден на повече

...
В зашеметяващо преразглеждане на присъда на мъж, осъден на повече
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода затворник, излежаващ 505-годишна присъда /снимка/

В зашеметяващо преразглеждане на присъда на мъж, наказан на повече от пет века зад решетките за ненасилствено закононарушение, арбитър в Лос Анджелис сряза присъдата до изтърпяното време и подреди незабавното му освобождение, заяви Си Ен Ен.
За Хуан Карлос Сереси, наказан за пране на пари, чиято планувана дата на освобождение от федералното бюро на пандизите беше 8 юли 2419 година, съдията Стивън В. Уилсън изненадващо подреди да бъде освободен „ неотложно “.
След като излезе, Сереси ще бъде обект на тригодишен период на следено освобождение, според заповедта на Уилсън.
"Това е знамение ", сподели Сереси, откакто чу новината от щерка си Пати Мауер, сподели тя пред Cи Ен Ен. 46-годишната Мауер сподели, че татко й е бил зад решетките от тийнейджърска възраст, само че е останал неразделна част от живота на нейното семейство.
„ След всички тези молебствия и цялата тази вяра той не може да повярва “, добави Мауер.
73-годишният Сереси беше един от четиримата обвинени, наказани на 505 години зад решетките през 1991 година за пране на пари от кокаинов картел.
Сереси, дружно с братята Вахе и Назарет Андонян и Раул Вивас, бяха наказани за подкрепяне на прането на повече от 300 милиона $ от наркокартел посредством техните компании за благородни метали и продан на пари. Сереси, считан от съдиите за минимум отговорен от подсъдимите, работи като чиновник на Вивас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР