В Япония е разрешено на мъже кралското семейство да се

...
В Япония е разрешено на мъже кралското семейство да се
Коментари Харесай

В името на ЛЮБОВТА: Японската принцеса се отказва от титлата и наследството си

В Япония е позволено на мъже кралското семейство да се женят за който изберат, без да губят нито една от своите кралски трофеи и привилегии, само че за дамите е противоположното – в случай че една принцеса реши да се омъжи за елементарен човек, тя би трябвало да се откаже от всички кралски трофеи и завещание.

Тази невероятна любовна история идва от Япония – където принцеса се отхвърля от купата си, с цел да се омъжи за мъжа, който обича. Това е приказка от действителния живот за това по какъв начин същинската обич може да наруши всевъзможни граници, в случай че двама души имат предпочитание и се обичат задоволително.
От принцеса до елементарен човек
Принцеса Мако се влюбва в Кей Комуро, когато и двамата са в колежа. Оттогава те са надълбоко влюбени и изцяло наясно с компликациите, с които ще се сблъскат, когато стартират да се срещат. Мако знае, че в случай че желае да бъде с Кей, би трябвало да се откаже от всичките си привилегии - нейната купа, завещание и разноските по кралската женитба, които възлизат на над 1,3 милиона $. Но принцеса Мако бързо взима решение като избира любовта. През 2017 година двойката се сгоди и подписа брак след няколко отлагания. Пред медиите Мако приказва за възприятията си:

" Много скърбя за породеното стеснение и съм признателен на тези... които продължиха да ме поддържат. За мен Кей е незаместим – бракът беше нужен избор за нас. "

Според близки на кралското семейство, Мако страда от доста посттравматичен стрес, породен от целия негатив към връзката и брака й. Това даже докара до митинг в Токио. Но двамата влюбени останаха дружно макар цялата болежка.
Винаги избирайте любовта!
Ако невероятната история на Мако и Кей учи на нещо, това е, че същинската обич може да направи всичко допустимо. Когато двама души са надълбоко влюбени, те могат да реализират всичко дружно, без значение от следствията или компликациите.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР