В условия на тотална цензура и медийно затъмнение Николай Бареков

...
В условия на тотална цензура и медийно затъмнение Николай Бареков
Коментари Харесай

Бареков изригна: Ако Йончева, Марешки и Симеонов бъдат изпратени в ЕП, за първи път България ще има трима евродепутати с повдигнати обвинения от Прокуратурата, чийто имунитет ще бъде свален! Това ще бъде изключителна излагация за България!

В условия на тотална цензура и медийно затъмнение Николай Бареков и Димитър Байрактаров записаха в ЦИК партия "Презареди България " за присъединяване в идните евроизбори. Това заяви през днешния ден публично самият Николай Бареков в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ".

"Презареди България " е първата приета консервативна партия от Алианса на европейските консерватори и реформисти. Партията отива на евроизбори с концепцията да бъде опция на всички други партии и на статуквото, показа Бареков.

"Движение 'Презареди България' като 'България без цензура' беше жертва на тоталния геноцид на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Срещу нас бяха впрегнати всички репресивни органи на страната, партията беше разпадната и разрушена в предходното национално заседание. Буквално бе накупена от олигарха Ковачки, зад който стои Движение за права и свободи. ", напомни евродепутатът.

Бареков бе единственият, който не се продаде на ГЕРБ и Движение за права и свободи и не се трансформира в прислужник на статуквото, както Веселин Марешки и псевдо Патриотите.

"Хората гледат с омерзение на политическите субекти. За първи път България стига до обстановката от 2000-ната година, когато двете огромни партии имаха 30% от гласуващите и сега Българска социалистическа партия и ГЕРБ са се докарали до това състояние. ", разяснява водачът на "Презареди България ".

Бареков показа мнение, че "Апартаментгейт " унищожи партия ГЕРБ. Според него, Борисов е направил фундаментална неточност, че в тази обстановка би трябвало да играе за излизане от властта, а вместо това той непременно се пробва да се задържи, разчитайки на Цветанов.

Бареков бе безапелационен, че освен това ръководство на ГЕРБ и псевдо Патриотите, пари от Европейска комисия към този момент няма да бъдат отпускани за България, тъй като "Апартаментгейт " сподели на цяла Европа, че в действителност българските политици крадат и забогатяват и от европейските фондове.

БиНюз напомня, че Николай Бареков беше единственият български евродепутат, който за разлика от останалите 16 други евродепутати напълно, изрично и поредно работеше за ползите на българите в Европейски Съюз.

Само един евродепутат се изрече три пъти пред цялостни трибуни в Екологичен потенциал и това беше Николай Бареков. Амбициите на Ангел Джамбазки да се показа пред народа като деятелен евродепутат са изцяло безпочвени и неподплатени с обстоятелства.

"Последователно опазих плана 'Мобилност' и се обърнах към българската олигархия, към българските политици 2016 година, че в случай че те не премислят отношението си към хората на наемния труд, този пакет с чиста съвест ще бъде признат от европейските депутати. ", посочи Бареков.

Над 100 000 български водачи разчитат на гласа на Бареков, а не на тези 16 придатъка на олигархията в Екологичен потенциал. В този ред на мисли, Николай Бареков е задължен персонално или посредством представител на своята партия на се върне в Екологичен потенциал и да довърши тази борба.

Евродепутатът посочи обстоятелството, че всички български малките екрани, като бТВ, Българска национална телевизия и Нова каниха по четирима български евродепутати и всички бяха на едно мнение по тематиката за пакета "Мобилност ". Единственият, който бе с друга позиция, а точно Николай Бареков не беше поканен нито един път.

Евродепутатът към този момент изясни, че е неприемливо в 21 век водачите да прекарват към 11 месеца годишно, затворени в кабина на камион, без да имат опция за поддържане на персонална хигиена даже.

Както стана ясно, във вътрешното законодателство на редица европейски страни попада закон, който не разрешава спането на водачите в кабината, а санкциите за нарушаването му са извънредно солени.

И най значимото: българските водачи са обезпечавани на минимална работна заплата, макар тежките и безчовечен условия, в които са принудени да правят служебните си отговорности.

Основните претенции в програмата на "Презареди България " са:
Подкрепа за Пакета "Мобилност ", който подсигурява европейски заплати и условия за труд на българските водачи на ТИР. Незабавно нарастване на заплатите и пенсиите в България с 50%. Недопускане замяна на лв. се врото, което би обрекло народа и трудовите хора на беднотия.
С дейностите си като български евродепутат и реакционер, Бареков е подсигурил, че извършва тази стратегия! Мото на програмата на "Презареди България ": ДОХОДИ, ДОХОДИ, ДОХОДИ! Цел - опазване на нацията и връщането на 3 милиона българи, избягали от беднотия и липса на вероятности в чужбина!

Евродепутатът показа, че едно от главните претенции от тяхна страна ще бъде неотложно повишение приходите на българските жители с 50%, посредством инструмента на европейските институции и посредством инструмента на българската политика.

През 2014 година "ББЦ " излезе в мотото "Българите заслужават повече ". Партията имаше извънредно обществена стратегия, насочена към българския народ. След това те бяха разрушени, макар изкараните половин милион гласа и тази стратегия бе открадната от Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ.

"Ако Елена Йончева, Веселин Марешки и Валери Симеонов бъдат определени за евродепутати, за първи път България ще има трима европейски депутати с повдигнати обвинявания от Прокуратурата, чийто имунитет ще бъде свален. ", разяснява Бареков. Ясно е, че това ще бъде изключителна излагация за България и за българските гласоподаватели.

БиНйз напомня, че въпросът към Йончева е напълно обвързван с пране на пари, което е голямо закононарушение по целия свят. Марешки е упрекнат в рекет и побой. Валери Симеонов и Каракачанов са в непрестанна издънка.

Най- огромен отзив в Европа преди "Апартаментгейт " имаше продажбата на български паспорти, в основата на което бяха Каракачанов, Ангел Джамбазки и Валери Симеонов.

Евродепутатът опроверга и изказванията на Валери Симеонов.

„ Той твърди, че ме е осъдил и че неведнъж е бил проверяван – осъди ме поради една подготовка, която употребих по негов адрес, само че в никакъв случай не е бил обект на инспекция от Прокуратурата, посочи водачът на ББЦ.

Бареков разяснява и напрежението в Габрово, провокирано от нападателни роми, които нападнаха и пребиха продавач в магазин.

"Проблемът е концентриран върху това, че цялата тази циганизация на българското общество стана допустима, с помощта на партиите във властта. Те са тези, които откраднаха парите за циганската интеграция и тези, които носят отговорност за това, че когато един ром отиде в Европа, той се интегрира доста по- бързо в тяхната система. Ако Каракачанов и Джамбазки се бяха появили в Габрово, щяха да бъдат раздрани от хората! ", установи евродепутатът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР