В Управлението за развитие и материално осигуряване на Въоръжените сили

...
В Управлението за развитие и материално осигуряване на Въоръжените сили
Коментари Харесай

Скандал в Киев: Тиловаци разработили възбуждащи гащи за жените в украинската армия

В Управлението за развиване и материално обезпечаване на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са създали " идея за долното долни дрехи на дамите военнослужещи ".

Понастоящем в редиците на ВСУ на работа са съвсем 24 000 дами, от които 2916 офицери и 42 полковници, се показва в отчет на ръководството. В документа се прецизира, че при правенето на изделията " не е гледано на материала и цвета ", а е " отработена ергономиката, прилягането на изделието на фигурата, удобството при осъществяването на интервенции в разнообразни положения по време на осъществяването на задания в полеви условия и при всекидневната активност в пунктовете за непрекъсната дислокация ".

Жените обаче са безпределно учудени от новите произведения, показва rusvesna.su. " Кой глупак моделира женски гащи със тегел по средата? ", отбелязва една от потребителките в обществената мрежа. Други прибавят, че да се бяга в тези " кюлоти " е меко казано мъчно.

" Прекопирайте долни дрехи от американците или поканете експерти, само че такива, които в действителност схващат. Или това не ви отърва ", ядосват се униформените дами и предлагат на тиловаците да премерят това долни дрехи на личните си съпруги.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР