В уфологичния канал в YouTube Light Hunter, се появи видеозапис,

...
В уфологичния канал в YouTube Light Hunter, се появи видеозапис,
Коментари Харесай

Необичайно НЛО се появи на границата между Русия и Финландия

В уфологичния канал в YouTube " Light Hunter ", се появи видеозапис, изработен малко преди този момент, съгласно създателя, покрай границата сред Русия и Финландия. Необичайното видео демонстрира светещо НЛО, което постепенно се движи високо в облаците.

Неизвестният обект, съгласно оператора-любител, като че ли светел с пламък, оставяйки зад себе си ярка огнена пътека. Очевидно е, че не може да е аероплан заради следното:

- в този случай самолетът явно ще стартира спешно кацане или даже ще рухне, което въобще не се наблюдава;

- за сходен случай сигурно щеше да се приказва в новините, само че това още веднъж не се случи през идващите дни.



Оказва се, че това е НЛО с извънземен генезис или е някаква пространствена особеност. Като цяло, какво мислите за това? Може би някой в миналото е срещнал нещо сходно?.., споделя създателят на видеото.

Някои уфолози са склонни да имат вяра, че това е галактически транспортен съд на представители на извънземна цивилизация. Чужденците, споделят те, са доста заинтригувани от земната геополитика и заради това постоянно се появяват над границите сред другите страни.

Въпреки това, други уфолози са озадачени от формата и светлината на НЛО, които не се вписват в добре познатите " стандарти " за извънземните " летящи чинии ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР