В уеб-пространството се появи информация, че смартфонът Huawei P20 ще

...
В уеб-пространството се появи информация, че смартфонът Huawei P20 ще
Коментари Харесай

Huawei P20: фантастичен смартфон, който се очаква да е най-мощният в света

В уеб-пространството се появи информация, че смарт телефонът Huawei P20 ще се базира на най-мощният мобилен процесор в света. Това е фирменият чип Kirin 975, който ще бъде с към 20-25% по-мощен от предходния Kirin 970, употребен в сегашните флагмани на компанията. Освен това, Huawei е добавил в новата система-върху-чипа хардуерна поддръжка на тройната камера на новия смарт телефон.
В края на предходната година бе обявено, че Huawei P20 ще бъде първото в света мобилно устройство с тройна съществена камера. Благодарение на тази специфичност смарт телефонът ще има четирикратно оптично нарастване без загуба и ще предложи фотоси с необикновено качество. Заедно с необикновено мощния чип Kirin 975, новият флагман на китайската корпорация ще стане един приказен смарт телефон, съчетаващ в себе си най-новите технологии в тази област.

Според събраната към сегашен ден информация, Huawei P20 ще има безрамков екран със съответствие на страните 18:9, 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск, тройна съществена камера с резолюция 40 мегапиксела, предна камера с резолюция 24 мегапиксела, 8-ядрения HiSilicon Kirin 975, USB Type-C порт и скенер за пръстови отпечатъци под екрана.

Официалният анонс на флагманския смарт телефон Huawei P20 се чака по време на събитието MWC 2018 в края на февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР