В училище да се въведе оценка за дисциплината, която да

...
В училище да се въведе оценка за дисциплината, която да
Коментари Харесай

Въвеждане на оценка за дисциплина в училище искат от КТ Подкрепа

В учебно заведение да се вкара оценка за дисциплината, която да въздейства при образуването на бала при кандидатстване, както и да се насърчават родителите. За това упорстват от профсъюз " Образование " към КТ " Подкрепа ". Те оферират още да се облекчи процедурата по налагане на наказания на недисциплинираните възпитаници.

Гицка Харизанова е дълготраен учител по български език. Работила е с деца на друга възраст в няколко учебни заведения в Русе. Тя твърди, че дисциплината е значим съставен елемент от образованието. Според нея би трябвало да има оценка за държанието на учениците, както и наказания, в това число и към незадоволително ангажираните родители.

" Според мен е извънредно време да има такава оценка, тъй като има доста фрапиращи случаи – възпитаници, които се държат надменно, които издевателстват над съучениците си, които пречат на директната работа на учителите и се считат за недосегаеми, и против тях доста мъчно могат да се вземат някакви ограничения. Ако родителят не сплоти напъните си с тези на учителя, дружно не работят в една и съща посока, няма по какъв начин да се реализиран положителни резултати и тогава глобите няма по какъв начин да изиграят тази роля ", съобщи за Българска национална телевизия Гицка Харизанова – учител по български език и литература.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР