В цялата верига фарма компании – лекари – пациенти навлизат

...
В цялата верига фарма компании – лекари – пациенти навлизат
Коментари Харесай

Татяна Станчева: Навлизат терапии за болести, които са били нелечими

В цялата верига фарма компании – лекари – пациенти навлизат новаторски способи за връзка и взаимоотношение, казва Татяна Станчева, управител " Услуги " в IQVIA. Тя се причислява към екипа на компанията след 7 години в региона на бизнес услугите и логистиката във фармацевтичния пазар. В екипа на IQVIA тя дава отговор за новите потребителски оферти и връзката с сътрудниците, доставящи данни. Освен главната й експертиза в промишлеността, Татяна способства и с спомагателна вероятност, обвързвана с работата й в ръководството на планове. Тя има инженерна компетентност от Техническия Университет София в региона на Медицинската инсталация, като в допълнение е приключила и редица курсове.

Татяна Станчева ще взе участие в първия презентационен слот на  “, който ще се организира на 15 март в София Хотел Балкан

- Как цифровата промяна преобразява медицината и здравните грижи? Кои нововъзникващи трендове ще се намесят доста скоро в този развой?

- Дигиталната промяна, наред с глобализацията преобрази метода, по който възприемаме света в тези дни. В цялата верига фарма компании – лекари – пациенти навлизат новаторски способи за връзка и взаимоотношение. Пациентите от ден на ден пазарят онлайн, като разчитат на информация, почерпена от цифровото пространство, с всички позитиви и негативи, които носи това. Връзката лекар-пациент се реализира освен непосредствено лице в лице, следим от известно време и навлизането на телемедицината в България. Не би трябвало да пропущаме и опцията за основаване на цифрови пациентски данни – имаме прогрес с пациентското досие, тематика разисквана от години и с капацитет за съществено развиване.

От друга страна фарма фирмите намират от ден на ден новаторски цифрови и виртуални способи за връзка със здравните служащи. Провеждат се и напълно цифрови клинични изследвания – приказваме за virtual clinic trials. Използва се и AI за обработка на огромен размер от медицински данни,

- Какъв подтик на фарма промишлеността ще задават нововъведенията в идващите години? В каква посока ще е въздействието и какви ще са потребните резултати за здравните системи и опазването на здравето в общ проект?

- Иновациите във фарма промишлеността със несъмнено ще бъдат доста и ще бъдат от значително значение за подобряването на живота и здравето на пациентите. Да вземем като образец нововъведенията в региона на профилираните лечения – сега навлизат лечения за заболявания, които не са имали лекуване до в този момент. Пробивите в персонализираната медицина носят вяра, само че също по този начин и пораждат редица въпроси и опасения. Те могат да доведат и до новаторски съглашения и взаимен метод сред фарма промишлеността и институциите, основаващ се на действителни доказателства, събирани за терапиите.

* Новите лечения са главен акцент на първия презентационен слот   ще проследят и разкрият тенденциите, които трансформират фарма промишлеността, по какъв начин науката става действителност и  какво следва в региона на терапиите от ново потомство: персонализирана медицина, имунотерапия, биотехнологиите, клетъчна и генна терапия

 Бъдете част от събитието. Програма на форума и регистрационна форма търсете 

Девети народен фарма конгрес се реализира с поддръжката на: ; ;  ; ; ; 

Медийни сътрудници на събитието са: ; ;  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР