В Центъра за международна търговия в Москва руският лидер Владимир

...
В Центъра за международна търговия в Москва руският лидер Владимир
Коментари Харесай

Путин дава ежегодната дълга пресконференция

В Центъра за интернационална търговия в Москва съветският водач Владимир Путин дава годишната огромна конференция . За нея са упълномощени 1895 публицисти, което е връх. През предходната година участваха 1702 публицисти.

За петнадесети път Путин дава огромна конференция. Първата е през 2001 година

Традиционната огромна конференция в края на годината се чака да продължи 3-4 часа, както е от 2004 година През 2001 година продължи единствено час и половина, а през 2008 година беше най-дългата - 4 часа и 40 минути.

Преди началото на конференцията един от публицистите държеше постер, на който написа " България ".
Сортирай

преди 6 секунди
В началото Путин приказва за климатичните промени
Според съветския водач никой не знае аргументите за климатичните промени , само че е значимо да не се бездейства. Путин сподели още, че Русия не е измежду огромните замърсители . Той уточни данни на Организация на обединените нации, съгласно които Съединени американски щати, Китай и Европейски Съюз са най-големите, а Русия е зад тях с 6%.

Колосални климатични промени са се случвали на планетата и в предишното и не са били вследствие на човешка активност. Но това не е причина да не действаме в този момент като се има поради покачването на световните температури, сподели той. Путин означи, че пожарите, наводненията и други бедствия са повлияни от климатичните промени и Русия би трябвало да работи за намаляване на тези проблеми.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР