В центъра на Торино, но невидима. Или поне скрита зад

...
В центъра на Торино, но невидима. Или поне скрита зад
Коментари Харесай

Роналдо ще живее в двойна къща фантом

В центъра на Торино, само че невидима. Или най-малко скрита зад високи дървета и с невероятна панорама към града. Ето в такава къща ще живее новата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо.

Информацията е на Гадзета дело спорт и към момента не е публично доказана, а и надали в миналото ще бъде, поради желанието за успокоение от страна на португалеца.

Именно с такова той ще разполага в новия си парцел. До него се стига по частен път, а от известно време на бариерата контролът е непоколебим, описват италианските публицисти, които се пробват да снимат къщата.

Всъщност къщите са две, само че са свързани между тях. Намират се наоколо до известната торинска църква Гран мадре ди дио, тъкмо в парка на града. Така Роналдо може да бъде хем покрай светския живот и до известните заведения за хранене, хем и да си почива умерено преди и след мач.

Гледката пък била зашеметяваща - като че ли Торино е в краката ти.

Източници на италианското издание са безапелационни, че португалецът незабавно се е влюбил в новия си дом, тъй като му припомня за къщата му в Мадрид, където прекара 9 години. Стаите са просторни, светли, а главният цвят е сиво.

Всичко е в съвременен жанр, какъвто Роналдо обожава. Слуховете настояват, че футболистът е обиколил и разгледал и други парцели, само че не е харесал класическия торински жанр.

Дворът на парцела е голям. В него има басейн, настрана помещение с фитнес и солариум, а всяко придвижване се следи от съвременна система за защита и камери.

Роналдо и фамилията му ще живеят в едната къща, а другата ще е непокътната за посетители, предвиждат медиите.

Иначе съседът на Кристиано не е инцидентен. В близкия парцел е резиденцията на Джон Елкан - президент на автомобилния колос Фиат.

btvnovinite.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР