В трудни и тежки времена винаги идва ред на ДПС.

...
В трудни и тежки времена винаги идва ред на ДПС.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Монтана: В трудни и тежки времена идва ред на ДПС

В сложни и тежки времена постоянно идва ред на Движение за права и свободи. Защото нашата философия е на заедността, на обединяването, а не на алените линии и на разделянето. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Монтана, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Промяната, която всички чакахме, не се случи. Тези, които се самонарекоха смяна, се трансфораха в неуспех. Те заложиха на реваншизма и омразата, които бяха и в политиката на ГЕРБ, заради което ние години наред призовахме за ремонт на модела ГЕРБ, напомни Карадайъ.

Българските жители са тези, които дават, само че и които вземат властта. Позволихме си лукса 12 години да се разрушава нормалността в политиката. След това си позволихме да дадем вяра на инцидентни минувачи в политиката, съобщи още водачът на Движение за права и свободи.

Време е да заложим на сигурността. В Движение за права и свободи са и експертизата, и опитът, и ключът към решаването на проблемите на хората. Да гласуваме с разсъдък и отговорност, тъй като обедняхме и като хора, и като народ, и като страна, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

Да не се връзваме на една дъвка, която повтарят ГЕРБ и " Продължаваме промяната " - че след тези избори ще има нови, прикани зам.-председателят на Движението Станислав Анастасов.

Тази въдица хвърлят хора, които хитруват, вършат го главно двете огромни партии, с цел да може всички в този момент малко да поизчакаме, изясни той.

Истината е, че тези избори вземат решение всичко. И ГЕРБ, и " Продължаваме промяната " доста добре знаят, че тези избори са им генералната подготовка за локалния избор следващата година. От резултатите на тези избори в общи линии ще им е ясно какво ще се случи следващата година на локалния избор. Затова ние, в Движение за права и свободи, би трябвало да си свършим работата, акцентира зам.-председателят на Движение за права и свободи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР