В този циничен свят на дийпфейкове, фейкнюзи и конспирации често

...
В този циничен свят на дийпфейкове, фейкнюзи и конспирации често
Коментари Харесай

Още 10 Не!Ща, в които Борисов да се закълне, за да докаже, че не лъже

В този безсрамен свят на дийпфейкове, фейкнюзи и конспирации постоянно се постанова на честните хора да допълват истината си със сърцераздирателни обети. Гръм да ги удари, в случай че не е по този начин, обети в деца и внуци, Бог е очевидец и впрочем. Но дано вдигнем равнището и пощуреем с още разновидности на обети за меродавност, от които министър-председателят да може да черпи в случаи на зародили нови потребности.
Борисов може да се закълне още в:
1 . Меркурий. Ретрограден е от седмица и е огромен фактор. Строга, само че обективна планета, дърпаща конците на суеверния ни свят.
2. Voltaren Forte. Или Lamisil. Или цената на златото.
3. Бистришките тигри да не получат играчи чартърен от по-големите тимове. Тежка клетва.
4 . Изтеклите преди години в Wikileaks американски дипломатически грами. Няма неприятно за самочувствието да си напомня от какъв брой време все проблеми, само че излиза по-силен и постоянен.
5. В другарството с Меркел. Ако може да се закълне в нещо толкоз мощно и същинско, то е непробиваема истина.
6. Ива Николова. Ако лъже, то дано тя първа го замери с неуместен въпрос.
7 . Законността на жилището на Цецо. Оказа се, че договорката на Цветанов е следващо доказателство, че правосъдната ни система работи и всичко е наред. Значи ще издържи и клетва.
8 . АЕЦ Белене. Там към този момент корупция нема. Прозрачен план, колаборация на интернационално равнище, по какъв начин да не се закълнеш в него.
9 . В оня там горе. Има поради дрона на Радев.
10 . Иван Гешев да го арестува, в случай че лъже. Щото в случай че лъже, то това и ще би трябвало да направи главпрокурорът.
 
Автор : Самуил Петканов, Прас Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР