В този размирен свят имаме нужда да обединим усилията си,

...
В този размирен свят имаме нужда да обединим усилията си,
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Да обединим усилията си /СНИМКИ/

В този раздорен свят имаме потребност да обединим напъните си, с цел да отстоява туризмът своето водещо място в стопанската система и да решаваме проблемите. Държавата, общините и бизнесът би трябвало да положат взаимни старания. Аз и моят екип ще работим целеустремено в тази посока, тъй като това е пътят, по който може да се развива туризмът в България, изключително в този миг.

Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов, който откри 38-то издание на Международната туристическа борса „ Ваканция и Спа Експо “.

Изложението се организира в интервала 24-25 февруари 2022 година и е най-мащабният туристически конгрес в България, под патронажа на Министерство на туризма. Събитието е напълно присъствено и под наслов „ Да се върнем към естественото! “. 

„ Като министър на туризма аз съм благополучен да видя толкоз огромен интерес към това събитие. Всяка една успяваща страна структурира своята стопанска система и просперитета на народа си на база на естествените запаси и дадености, с които разполага и тяхното рационално потребление “, сподели още Проданов. По думите му, нашата прелестна земя разполага с красиви планини, минерални извори, прелестно море, вековни обичаи, богато културно-историческо завещание и най-много с гостоприемни и отзивчиви хора. И всичко това са отлични предпоставки, с цел да може туристическият отрасъл и бизнес да бъде един от структуроопределящите браншове в стопанската система.

110 изложители от цяла България, Гърция, Англия, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и други Най-многобройни са българските общини, които показват своите забележителности и благоприятни условия за туризъм. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР