В това вълнуващо преследване на 100-кратната мечта се ориентираме в

...
В това вълнуващо преследване на 100-кратната мечта се ориентираме в
Коментари Харесай

Преследване на мечтата за 100x: Optimism, Ethereum, Pomerdoge – Какво прогнозират експертите?

В това вълнуващо гонене на 100-кратната фантазия се ориентираме в комплицирания свят на криптовалутите, като се фокусираме върху трима основни играчи - Pomerdoge (POMD), Optimism (OP) и Ethereum (ETH).

Pomerdoge, който сега е във етапа на предварителна продажба, нервира с завладяващата опция за забележителна възвръщаемост за ранните вложители. Нека разгледаме по-отблизо кой от тези три актива се откроява като евентуален изменящ разпоредбите на играта в промишлеността.

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Pomerdoge (POMD): освен това от следващата меме монета

В свят, доминиран от криптовалути на меме тема, Pomerdoge излиза на сцената, с цел да провокира одобрените колоси като Dogecoin.  

Pomerdoge неповторимо преплита “Play-to-Earn ” гейминг модела с наследството на меметата, предлагайки на играчите както развлечение, по този начин и действителни финансови вероятности.



Предложението на Pomerdoge отива оттатък забавлението; играчите могат в действителност да печелят от надпреварите и дейното присъединяване в нейната витална екосистема. Тази дарба за обезпечаване на действителна полза отличава Pomerdoge в претъпканата сцена на меме монетите.

Сърцето на тази динамична платформа е нейната игрална сцена. Там участниците не просто играят; те се състезават, свързват се и най-важното – печелят. С надеждността на блокчейна на Ethereum, който стои в основата ѝ, участниците в Pomerdoge могат да се отдадат на сигурност.

Но упоритостите на Pomerdoge не стопират до играта. Отдадеността, прозрачността и сигурността на плана е похвална, което проличава от сполучливото му партньорство за одит с Interfi Network и твърдото решение да блокира ликвидността си, осигурявайки непоклатимост за общността си.

Вече има осезателен възторг към Pomerdoge, като милиони POMD токени бяха продадени единствено за $0.007 за брой по време на първата фаза на предварителната продажба. Наблюдателите, които станаха очевидци на стремителния напредък на Dogecoin през 2017 година, виждат паралели и се загатва, че Pomerdoge  ще отрази този триумф и може да доближи $1 до 2024 година

Optimism (OP): Сътрудничеството с Coinbase и скокът на цената с 39%

Хайпът към Optimism доближи трескава височина с партньорството на платформата с Coinbase по артикул от втори пласт. Тази вест освен показва възходящата значителност на Optimism, само че и провокира забележителен скок на цената от 39%, като в границите на единствено 24 часа цената ѝ доближи $2.38.

След като се оправи със спада до $0.90 в средата на юни, Optimism възвърна част от изгубените си позиции и сега се колебае към $1.55. Мнозина са оптимистично настроени за вероятностите на Optimism, като допускат, че токенът евентуално може да доближи границата от $5.00 преди 2025 година

И въпреки всичко, за притежателите на Optimism, които са в търсене на още по-изгодни благоприятни условия, пазарните анализатори се сплотяват към едно общо мнение: Pomerdoge наподобява е най-примамливият залог. Тъй като предварителната продажба на Pomerdoge към момента е в началната си фаза, прозорецът на опциите за експоненциална възвръщаемост наподобява необятно отворен.

Докато Optimism се оправя добре, пространството на втори пласт става все по-пренаселено, като планове като Arbitrum крадат пазарен дял от Optimism. Ето за какво капацитетът за 100-кратна възвръщаемост, който Pomerdoge предлага, е просто прекомерно сложен за устояване от доста вложители.

Ethereum (ETH): Потенциалът на фантазията за $10,000 против капацитета на Pomerdoge (POMD)

Като неоспорим крал на смарт договориte, Ethereum измина дълъг път от първичното си предложение на монети през 2014 година Понастоящем цената на Ethereum се колебае към $1,750 за токен, а някои анализатори предвиждат, че до 2024 година тя може да надвиши $10,000.

Въпреки това растежът може да бъде занимателен, в случай че проблемите с мащабирането продължат да тормозят блокчейна на Ethereum. На седмичната графика при актива се следи и страховитият “кръст на гибелта ”. Последният път, когато това се случи, цената на Ethereum спадна с 60%.

От друга страна, наподобява, че Pomerdoge се опълчва на мечата наклонност. Все по-голям брой Ethereum запалянковци, евентуално усещайки по-големи обещания в по-новите инициативи, разменят своите ETH за POMD по време на събитието за предварителна продажба на Pomerdoge.

Анализаторите означават, че съпротивата от $2,000 е основното равнище за Ethereum, което би трябвало да се следи. Ако цената успее да преодолее тази преграда, тя може да се насочи към $2,500 и $10,000 в по-дългосрочен проект. И въпреки всичко тези облаги бледнеят спрямо капацитета на Pomerdoge, където възвръщаемост от 100х не е изключена.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР