В това Народно събрание успяхме да постигнем увеличението на минималната

...
В това Народно събрание успяхме да постигнем увеличението на минималната
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Доказахме, че изпълняваме нашите социални приоритети

" В това Народно заседание успяхме да реализираме нарастването на минималната работна заплата. Успяхме да приемем еднократната помощ от 300 лева за всяко дете от първи до четвърти клас, безплатните учебници за всички възпитаници. Това са неща, които дават отражение на живота на всяко едно българско семейство. "

 

Това съобщи секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и досегашен заместник-председател на парламентарната група Христо Проданов в предаването " Тази неделя " на bTV.

 

" Доказахме, че когато сме в ръководство или когато имаме опция, изпълняваме обществените политики, които са наш приоритет ", посочи Проданов.

Той уточни, че страната има потребност от постоянно държавно управление, което да изведе България от рецесиите, тъй като " явно служебното държавно управление не се оправя ". Проданов напомни, че служебният кабинет не внесе бюджет и това е дало отражение на на живота на всички български жители и на бизнеса.

" Важно е да приемем законите по Плана за възобновяване и резистентност, тъй като, в случай че се продължава по този начин, се притеснявам, че едно евро няма да влезе в България до края на годината ", сподели още социалистът.

По неговите думи на лидерската среща, проведена от Българска социалистическа партия като мандатоносител, са били поканени всички водачи на парламентарно показани партии и не е съображение за някакво вещаене за бъдещи коалиция. " Всеки път преди избори анализатори и публицисти предсказват коалиция на Българска социалистическа партия с ГЕРБ и Движение за права и свободи, до момента не са познали ", означи Христо Проданов.

" На идния Конгрес на Българска социалистическа партия следва да се подготвим за идните парламентарни и локални избори, да си поговорим за структурата, за устава, за политическата стратегия. Това са тематиките, които ще обсъдим. Решението за водач на Българска социалистическа партия се взема от всички български социалисти, не от Конгреса ", акцентира Проданов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР