В това е категоричен Иво Димчев, който се оказва огромен

...
В това е категоричен Иво Димчев, който се оказва огромен
Коментари Харесай

Иво Димчев точи лиги по колега: Криско е най-красивият български певец!


В това е безапелационен Иво Димчев, който се оказва голям почитател освен на творчеството на рапъра, само че и на външността му. Подобно на хиляди родни тинейджърки и Димчев е хвърлил око на сътрудника си. Той изрази пристрастието си пред своите почитатели в инстаграм.


" Според мен от мъжете Криско е най-красивият български артист. Толкова е тънък. Перфектен е! ", показа в прочувственото си словоизлияние Димчев, който в никакъв случай не е крил пристрастията си към мощния пол. Талантливият различен създател дефинира Криско като провидение.

 

 Криско даже не подозира за пристрастията на Иво Димчев

Криско даже не подозира за пристрастията на Иво Димчев

За момента няма изясненост дали това са единствено закачки, или Димчев ще потърси среща с Криско. Самият рапър подмина с мълчанието суперлативите от страна на сътрудника си. Габровецът прави всичко, до което се допре, шлагер и в последното десетилетие нонстоп е на музикалния връх. Сега Криско още веднъж ще зарадва почитателите на рап музиката, като ще загърби чалгата.

" Последните две години се отдадох на опити, множеството от които дадоха страхотни резултати и се трансфораха в песни, които пеят стотици хора в клубовете. Винаги ще не преставам да върша непредвидени планове, колаборации и ще нося " новото ", само че в този момент е време да се завърна освен това, с което започнах. 100% рап. Очаквайте " Бяла роза " - анонсира Криско в обществената мрежа, писа " България Днес ".

Парчето е в колаборация с Боро Първи и е дълго чакано. От своя страна Иво Димчев разгласи, че прави две нови песни, само че в чалга жанр. Двамата очевидно си разменят функциите за малко. Песните на Димчев още веднъж са по негов текст и музика, едната от тях е с извънредно палаво заглавие, а другата се споделя " Райна Кабаиванска ". Макар да дава обещание да са в напълно чалга жанр, феновете на Иво чакат с неспокойствие следващата му доза ексцентрични шлагери.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР