В тесен семеен кръг посрещна 68-ия си рожден ден Брус

...
В тесен семеен кръг посрещна 68-ия си рожден ден Брус
Коментари Харесай

Сълзи, признания, любов: Брус Уилис отпразнува най-тъжния си рожден ден

В стеснен фамилен кръг посрещна 68-ия си рожден ден Брус Уилис. Холивудският артист, който страда от неизлечима форма на деменция, е роден на 19 март, а тази година празникът мина под знака на голяма горест поради прогресиращото заболяване.

Затова и тържеството, проведено от околните на звездата беше извънредно непретенциозно, само че уместно маркирано в обществените мрежи. В дома на Уилис с изключение на актуалната му брачна половинка Ема Хеминг и двете им девойки, като безценен посетител беше поканена някогашната му жена Деми Мур, от която той има три дъщери.

Още в утринните часове, брачната половинка на артиста разгласява покъртителен пост в Instagram.  В него тя разказва болката и тежестта от ежедневното справяне с възприятието на тъга и горест.

" Започнах сутринта с рев, както можете да видите по подпухналите ми очи. Просто считам, че е значимо да видите всички страни на този проблем ".   " Хората постоянно ми споделят: " Ти си толкоз мощна. Не знам по какъв начин го правиш. Не ми се дава опция за избор. Иска ми се да имам. ", признава Ема.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

" Затова през днешния ден се пробвам да бъда и с двете. Скръбта е цената, която постоянно ще заплащам, с цел да знам какво е да чувстваш такава обич. ", добавя тя.

Ема, която се омъжи за Брус през 2009 година, отбелязва, че би трябвало да бъде мощна и да дава поддръжка на двете им дъщери. " Но всеки ден имам моменти на горест, тъга, всеки ден и в действителност ги усещам даже през днешния ден, на неговия рожден ден ", признава тя.

Ема разгласява и второ видео със фамилни мемоари, запечатали радостни моменти на Брус с нея и дъщерите им, на фона на песента на Стиви Уондър " I'll Be Loving You Always ". " Не знам за какво си го предизвиквам, видеоклиповете се забиват като нож в сърцето ми ", признава Ема.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

 Скот, една от наследничките на Уилис от брака му с Деми Мур, също насочи обръщение към татко си в Instagram. Тя разгласява своя детска фотография, на която е задрямала върху раменете на артиста и написа, че е " привилегия " да го има за собствен татко.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Scout LaRue Willis (@scoutlaruewillis)

Деми Мур, която резервира извънредно топли връзки с Брус и след развода им, също се причисли към тържеството. Тя разгласява малко видео, на което се вижда по какъв начин артистът пее, до момента в който духа свещичките на тортата си.

" Много се веселя, че всички празнувахме през днешния ден. Обичам те и обичам фамилията ни. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания – ние всички ги усещаме ", написа Деми Мур.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Demi Moore (@demimoore)
Кариерата на Брус Уилис завърши публично предходната година откакто фамилията му разгласи, че той е болен и не може повече да снима. Тогава беше обяснено, че артистът страда от мозъчното заболяване афазия, не може да помни репликите си и има проблем с говора.
В следствие диагнозата му беше изменена на фронтално-темпорална деменция. Това е нелечимо заболяване, което води до промени в личността и държанието – несъответстващи или импулсивни дейности, бездейност, както и до езикови и умствени проблеми, физическа уязвимост и загуба на надзор.

Страдащите от сходни болести имат потребност от подкрепяне във всеки аспект от всекидневието.

Оказва се обаче, че признаците на болестта са били забележими надалеч преди хората към световноизвестния артист да признаят за казуса.  И по този начин Уилис е траял е да работи най-малко три години, макар че не е бил изключително съответен, а в някои случаи – може би даже рисков.

През трите години преди да се заяви за заболяването му Уилис се е снимал в общо 22 кино лентата, написа DailyMail.

Повечето са неособено сполучливи заглавия, само че пък за всяко присъединяване му е било плащано.

През цялото време режисьори и сценаристи са молени функциите и разговорите на Уилис да бъдат съкращавани до най-малко, с цел да не бъде натоварван прекомерно.

И за всички е било видно, че той към този момент не е в положение да работи.

Последният филм преди отдръпването на Уилис е Paradise City. В него той играе с Джон Траволта и Стивън Дорф, а историята изобилства от екшън детайли и доста пукотевица, както съвсем всека лента в професионалната биография на звездата.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР