В тази зала, днес, е категорично ясно кой иска да

...
В тази зала, днес, е категорично ясно кой иска да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Днес е категорично ясно кой иска да работи за държавата и кой иска бързи избори

В тази зала, през днешния ден, е изрично ясно кой желае да работи за страната, да търси решение за българските жители и кой желае бързи избори, да няма непоклатимост, да няма еврозона, да продължат да порастват цените на горивата. Това съобщи от името на парламентарната група (ПГ) ръководителят на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, в декларация от парламентарната естрада.

Отговорът е единствено един - тези, които докараха страната ни до положение, в което се намира в този момент, до бездна, разгласи тя. И, по думите ѝ, в случай че настояват по коридорите, явно като краткотрайни гости, че публичният спор е " вълшебната флашка ", започваме да изпитваме още по-сериозни подозрения дали тя им обезпечава изборни победи, тъй като и с машините, и с бюлетините гласоподават хора, уточни Атанасова.

Поводът е отсъствието от пленарната зала през днешния ден на групите на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " поради признатите от правната комисия промени в Изборния кодекс. При първите две регистрации сутринта нямаше кворум и съвещанието не можеше да стартира. При третия опит кворумът към този момент беше налице, в залата участваха и депутатите на ПГ на ГЕРБ-СДС, които в началото отсъстваха поради изключителна среща в централата на.

Преди третата регистрация ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, предложения на диалози ръководителите на останалите парламентарни групи, с цел да се схванат по какъв начин и дали ще продължи да работи 48-ото Народно заседание. Това изиска по-рано на брифинг в централата на и водачът на партията Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР