В тази статия ще разгледаме няколко ценни съвета за пътуване,

...
В тази статия ще разгледаме няколко ценни съвета за пътуване,
Коментари Харесай

Ценни съвети при пътуване, които може да спасят ваканцията ви

В тази публикация ще разгледаме няколко скъпи съвета за пътешестване, които сме научили по сложния метод. Вече ги прилагаме и знаем, че могат да ни спестят много главоболия. Споделяме ги с вас, тъй като не са толкоз всеобщи, само че в случай че ги вършиме, сигурно ще си имате по-малко кахъри и проблеми и ще може да се насладите на своята почивка. 

1) Сключете застраховка за анулация на пътешестване
 Най-досадните неща в една лятна почивка Най-досадните неща в една лятна почивка
Представете си по какъв начин отивате в някое райско кътче с обичаната или със фамилията и мечтаете за отмора. Нищо не може да скапе това преж...

Ако работите с туроператор, то наложително ги попитайте за застраховка за анулация на пътешестване. Това е извънредно скъпо, тъй като огромната част от парите, които сте дали за резервация ще бъдат възобновени. Преди да я сключите вижте доста деликатно какви аргументи за анулация или отсрочване на пътешестване покрива. В много случаи това, което е приичнило анулацията на пътуването попада там, а самата застраховка не коства огромна сума на фона на цялата ви екскурзия. 

2) Носете си кат облекла в ръчния багаж

Ако имате куфар при пътешестване със аероплан, в който е целия ви багаж, то постоянно носете със себе си в ръчния багаж, който е при вас на самолета един кат аварийни облекла, долни дрехи и чорапи. Това може да ви избави при положение на изгубен багаж. Рядко се случва, само че е добре да имате облекла, които може да носите след пътуването. 

3) Резервен фонд 
 Идеи за нискобюджетна първокласна отмора на морския бряг Идеи за нискобюджетна първокласна отмора на морския бряг
Работили сте неуморно и старателно през годината, настъпила е дълго чаканата отпуска и мечтаете за екзотична дестинация или първокласна почи...

Винаги имайте една сума пари, която е за изключителни обстановки когато пътувате. Може да не е доста огромна, само че да бъде задоволителна, с цел да изкарате някакъв интервал от време в случай че загубите парите си, да вземем за пример. Полезно е, тъй като в случай че ги нямате, а би трябвало да покриете някакви належащи разноски до момента в който чакате банков превод, да вземем за пример, е значима. 

4) Проучете способи да отбраните правата си

Повечето хора считат, че всичко в почивката им ще мине без спънки. И в множеството случаи са прави, само че е добре човек да е квалифициран за всичко. Проучете добре какви са правата ви като пътуващи  и се застъпете за себе си когато те са нарушени. Като част от Европейски Съюз сме сносно предпазени като консуматори. 

Още от ПЪТЕШЕСТВИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР