В търсене на правилната рецепта за смартфона на бъдещето производителите

...
В търсене на правилната рецепта за смартфона на бъдещето производителите
Коментари Харесай

Подготвя ли Samsung прозрачен смартфон

В търсене на вярната рецепта за смарт телефона на бъдещето производителите си разрешават от ден на ден да опитват с различни и извънредно ексцентрични решения.

Наблюдавайки тези трендове, започваме да си мислим, че сгъваемите смарт телефони най-вероятно ще са част от бъдещето на телефоните, само че не и едноличен водач в сегмента.

Наскоро Samsung изненада тех средите с кандидатура за патент за смарт телефон, който е съвсем изцяло транспарантен.
 Снимка 495177

Единственият компактен детайл в него е рамката, а дисплеят и гърбът са транспарантни, само че чувствителни към допиране.

За да можем да си представим модела още по-ясно, сътрудниците от LetsGoDigital са създали изображения по патентните рисунки и изложение, които демонстрират по какъв начин би изглеждал той в действителна форма.
 Снимка 495179

Засега не знаем доста за същността на устройството и по какъв начин би се употребило то, само че допускаме, че транспарантният екран ще има роля в AR прекарванията с телефона.
 Снимка 495181

Патентът не ни изненадва прекалено много, откакто наскоро Xiaomi сподели лични транспарантни тв приемници, които в огромна степен припомнят замисъла на телефона.
 Xiaomi Mi TV LUX OLED и по какъв начин компанията отпразнува десетата си годишнина с транспарантен тв приемник
Xiaomi чества 10 години с транспарантен OLED тв приемник

Образите като че ли левитират в пространството

Sony имат патент за сходна технология от 2018 година, само че към момента не е прибавен в изработката на същински артикул.
 Снимка 495180

Дали Samsung ще е първият производител на пазара, основал транспарантен смарт телефон, следва да забележим и чуем в идните месеци, само че се съмняваме, че сходен артикул може да види бял свят пред 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР