В търга за ТОЛ-системата най-високи оценки получи австрийски консорциум, показват

...
В търга за ТОЛ-системата най-високи оценки получи австрийски консорциум, показват
Коментари Харесай

Австрийци водят убедително в търга за ТОЛ-системата

В търга за ТОЛ-системата най-високи оценки получи австрийски консорциум, демонстрират данните от отворените през днешния ден в Агенция ”Пътна инфраструктура ” предложения. " Капш трафик солюшънс " предлага да построи системата за 149 млн. 997 хил лев без Данък добавена стойност (180 млн. с ДДС), а консорциумът Тол България - за 193,5 млн. лв..

Ето и техническите параметри на двамата участници:

" Капш трафик солюшънс " - Оценка за функционалност и експлоатационни качества на системата, реализация на хардуерна система - 10 т. Оценка за проект за осъществяване и ръководство на риска - 10 т. Оценка за качество при осъществяване на поръчката - 10 т. Техническа оценка - 100 т.

- Консорциум „ ТОЛ България “– Оценка за функционалност и експлоатационни качества на системата, реализация на хардуерна система – 5 т. Оценка за проект за осъществяване и ръководство на риска – 5 т. Оценка за качество при осъществяване на поръчката – 10 т. Техническа оценка – 66,67 т.

Предстои в къс период тръжната комисия да излезе с протокол и класиране на участниците в публичната поръчка въз основа на получената сложна оценка на офертите на участниците, която включва оценка на техническото и ценово предложение. Възложителят АПИ ще се произнесе с решение за избор на реализатор в законно откритите периоди.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР