В своя публикация в блога, Spotify разказа за промените в

...
В своя публикация в блога, Spotify разказа за промените в
Коментари Харесай

Spotify преработи дизайна на приложението за настолни компютри

В своя обява в блога, Spotify описа за измененията в дизайна на приложението си за настолните компютри. Нововъведенията включват модифицирана лява странична лента за ръководство на музиката и подкастите, както и панелът “Now Playing “, който сега демонстрира повече информация за настоящата ария.

Приложението на Spotify за лични компютри през вчерашния ден получи забележителна рационализация, която компанията назова „ едно от най-големите обновления “. Дизайнът на приложението е станал по-близък до този в уеб-версията и във версията за смарт телефони. Основната област на наличието е останала непроменена и е със същия достъп за обзор и рекомендации на песни и подкасти.

Какво е новото: От лявата страна на прозореца на приложението се е появила неотдавна стартиралата функционалност „ Вашата библиотека “, която компанията стартира да тества преди няколко месеца. Тя ви дава неотложен достъп до непокътнати от вас музикални и подкаст сбирки, като ви оказва помощ да спестите време, когато превключвате сред плейлистите. Вече тя може да се свива, с цел да наподобява началният екран на приложението по-чист. Ако я оставите разгъната, можете да видите името на всяка ария, както и спомагателна информация, като да вземем за пример по кое време за последно е бил възпроизвеждан трака.

Колоната „ В момента се възпроизвежда “ вдясно също е актуализирана. Сега, в допълнение към проявлението на възпроизвежданото наличие, в нея се появява и биографична информация за изпълнителя. В тази област се е появила опцията за закупуване на артикули непосредствено от изпълнителя и информация за датите на идните турнета. В тази част от интерфейса на Spotify също се демонстрира и какво слушат вашите другари, само че това към този момент е прикрито зад иконата на всеки другар в горния десен ъгъл на екрана.

Официалното стартиране на новия интерфейс ще се организира, когато Spotify приготви доста по-значима актуализация на своята услуга. Bloomberg заяви тази седмица, че услугата за аудио-стрийминг се приготвя да пусне нов премиум-план, който най-сетне ще добави поддръжка ва дълго чаканата функционалност за възпроизвеждане на Hi-Fi без загуби в качеството.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР