В Световния ден на Кенгуру грижата - 15 май, новото

...
В Световния ден на Кенгуру грижата - 15 май, новото
Коментари Харесай

Училище за бъдещи родители и Дни на отворени врати в Мама и Аз - Плевен

В Световния ден на „ Кенгуру грижата " - 15 май, новото крило,Мама и Аз`на,Сърце и Мозък`, Плевен афишира началото на Училище за бъдещи родители и Дни на отворени порти. Посветено на майчиното и детското здраве,,Мама и Аз`разполага с високотехнологично оборудвани отделения по акушерство и гинекология, родилен блок, педиатрия и неонатология.

Училището за бъдещи родители ще организира първото си издание на 26 май /петък/ от 11,30 до 12,15 часа. Темата е " Промени в женския организъм по време на бременност ".Лектор е Малина Виткова - старши акушерка в Родилния комплекс. По време на беседата в свободен диалог ще бъдат обсъждани значими аспекти от следенето на бременността, раждането и първите грижи за новороденото. Училището ще се организира всеки финален петък на месеца. Предварителното записване е на тел.: 064 678-400, от болничното заведение са подготвили и дарове за всички участници.

В,Мама и Аз`Плевенпоставят началото и на Дни на отворени порти. Бъдещите майки и бащи ще имат опция да се срещнат на място с изискванията и експертите в Родилния комплекс. Дните на отворени порти ще се организират всеки финален петък на месеца от 10,30 до 11,30 часа и могат да се съчетават с посещаване и на Училището за бъдещи родители.



Родилният бранш на,Мама и Аз` е ситуиран на втория етаж в постройката и предлага най-хубавата здравна грижа за родилките и техните новородени.

Бъдещите майки прекарват часовете до срещата с тяхната рожба в уютна конюнктура, оптимално близка до домашната, с поддръжката на техен непосредствен и дискретно наблюдаване от страна на екипа.

Родилният блок разполага със зали, където се организира естествено или оперативно раждане.



Има опция и за избор на независима родилна зала за обикновено раждане, където се разрешава наличието на компаньон по време на раждането.

Всички родилни зали дават отговор на най-съвременните медицински условия, съчетавайки опцията за интензивна здравна интервенция с домашния комфорт и уют.

В послеродовия бранш на,Мама и Аз` Плевене проведен престоя след раждането, като е обезпечено всичко належащо за майката и новороденото.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР