В света на стилната функционалност, дизайнерските портфейли се издигат като

...
В света на стилната функционалност, дизайнерските портфейли се издигат като
Коментари Харесай

10 от най-красивите дизайнерски портфейли

В света на стилната функционалност, дизайнерските портфейли се издигат като обаятелен акцент, представляващ освен вашия жанр, само че и проведената ви грациозност. Винаги е прелестно да знаете, че в обичаната чанта ви се крие не просто портфейл, а същинско произведение на изкуство, способно да сплоти деловитост и хармония.

Най-добрите дизайнерски портфейли за носене на всички места не са просто аксесоари, а знак на характерност и внимание към детайла. От новаторски материали до изискани дизайни, тези портфейли оферират освен това от просто място за предпазване на документи. Те са визия, които приказват за вашия жанр и желания, когато стъпвате в света, изпълнен с провокации и благоприятни условия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от POLÈNE (@polene_paris)

 

Независимо дали сте склонни към минималистични форми или търсите изобретателно направени елементи, най-хубавите дизайнерски портфейли са като продължение на вашия персонален жанр. Те освен улесняват ежедневните ви потребности за организация, само че и излъчват самочувствие и религия във вашия несравним усет. Всеки взор към тях е като роман за вашата история – история, която можете да споделите с всеки миг от своя живот.

Разгледайте селекцията, която сме създали особено за вас с най-красивите 10 стилни портфейла.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР