В света на изневерите и полиаморията, в който живеем днес,

...
В света на изневерите и полиаморията, в който живеем днес,
Коментари Харесай

Проверете половинката си още тази нощ: Тези 3 ритуала показват дали са ви изневерили

В света на изневерите и полиаморията, в който живеем през днешния ден, да намерим сътрудник, който ще ни бъде правилен и в никакъв случай няма да ни съобщи, е в действителност мъчно. Затова и доста мъже и дами не стопират да подозират половинките си и даже ползват какви ли не способи, с цел да ги " ревизират ". Истината е обаче, че една връзка се основава на взаимно почитание и доверие. И въпреки всичко, в случай че желаете да разберете дали индивидът до вас ви е правилен, има 3 ритуала, които работят безотказно и ще ви оказват помощ. Без да се ровите в телефона или компютъра му и без да го подлагате на пресечен разпит. 

Ако нямате никакви предпоставки да твърдите, че са ви изневерили, само че интуицията ви продължава да ви подсказва, че има нещо, което не знаете, тези 3 похвата ще накарат половинката ви да ви признае всичко. 

 жена

Ритуал за открит диалог

Този обред е както за откровеността на колегата ви, по този начин и за вашата. Това ще разреши на колегата ви да бъде по-освободен и е по-добре за вас да уловите сигнали на подсъзнателно равнище и да се вслушате в гласа на интуицията: чувате ли истината, или по-скоро умела неистина?

Извършете този обред вечерта преди деня на диалога ви. Пригответе свещ, химикал и лист хартия. Напишете името на колегата си, запалете свещта и я прокарайте през листа с името, като произнасяте следните думи:

" В името на Отца, Сина и Светия дух, приканвам Божия раб (името на човека) към мен, Божия прислужник (вашето име) пред светлината на деня и нощта, пред очите ми да приказваме истината и единствено истината. Приемам казаното, в случай че е правилно. Господи, Всемогъщи, Всемилостив, Всезнаещ, покажи знака си и ми дай мощ да разпозная святата истина и небрежните неистини. Амин! "

След това се вслушайте в интуицията си, с цел да уловите позитивен знак. Може да е клаксон на кола, уведомление на телефона ви или необикновена композиция от числа. Поставете листа с името на индивида под възглавницата и си легнете - има късмет на идващия ден да последва " искрено самопризнание ".

Ритуал над спящия човек

За да извършите този обред, би трябвало да наблюдавате цикъла на Луната и да пристъпите към деяние в нощ, в която тя е възходяща. Изчакайте сътрудникът ви да заспи надълбоко, застанете покрай него, прокарайте деликатно пръсти през косата му и прошепнете следното:

" Господ даде благополучие на хората, хората дадоха познание на рода си, а то им даде мощ. Както венчелистче лети от небесно дърво, по този начин лети върху езика на Божия прислужник (пълното име на партньора) и откакто го погълне, изпитва предпочитание да каже истината. Той ще опише за всичко, което го тревожи, и моето проклинание няма да си спомни. Амин! "

След това си легнете незабавно и очаквайте прям диалог през идващите дни, или оракулски сън още тази нощ, който да ви води към истината. 

 мъж

Ритуал за истината в огледалото

Този обред би трябвало да се извърши в деня преди значимия диалог. Ще ви би трябвало малко кръгло огледало, лист и химикал, както и свещ и свободно време, за предпочитане вечер преди лягане. Седнете на масата, запалете свещ и поставете огледалото зад нея. Напишете на хартия името на индивида, от който желаете да чуете истината и произнесете следното наричане:

„ Господи Боже, помогни ми да отворя сърцето си и да отворя очите си, с цел да се види истината, скрита зад черния воал от неистини. Амин ".

Скрийте листа на насаме място и поставете свещта и огледалото по местата им. След откровения диалог, който сте провели с колегата, изгорете листа. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР