В сутрешния доклад на британското министерство на отбраната, съставен по

...
В сутрешния доклад на британското министерство на отбраната, съставен по
Коментари Харесай

Руската федерация навлиза в дълбока военна кадрова криза. Има недостиг на жива сила в Донбас

В утринния отчет на английското министерство на защитата, формиран по данни на английското разузнаване, още веднъж става дума за дефицита на жива мощ, изпитван от Русия, който й пречи да продължи бойните дейности в Донбас, оповестява Руската работа на Би Би Си.
 
Още на 15 август в украинските обществени мрежи беше публикувано видео, в което се твърди, че бойците на една от военните елементи на самопровъзгласилата се Луганска национална република (ЛНР) афишират отхвърли си да вземат участие в настъпателната интервенция. Те споделиха, че са изпълнили задължението си да обезпечат контрола на ЛНР над цялата Луганска област (контролът беше открит през юли) и не желаят да водят война в прилежащата Донецка област - макар заканите и заканите от страна на командирите.
 
Русия евентуално от ден на ден се пробва да стимулира спомагателни сили, които употребява, с цел да укрепи постоянните си войски в Донбас. Командирите евентуално ще прибягнат до директни финансови тласъци, а някои бойни единици се смятат за ненадеждни за настъпателни интервенции, се споделя в отчета.
 
Проблемът се утежнява от обстоятелството, че съветските управляващи назовават ​​войната " специфична военна интервенция ", а това лимитира пълномощията на страната да активизира мъже за законно присъединяване във военните дейности, напомня английското разузнаване.
 
Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло Подоляк в " Туитър " допусна, че заради " рецесията с военния личен състав " Русия от ден на ден ще приканва за договаряния.
 
" Руската федерация навлиза в дълбока военна кадрова рецесия: мобилизацията не може да бъде оповестена, тъй като " царят е гол " и няма да намерите доброволци и със свещ денем. Използват се длъжници по заеми, пандизчии и пазачи от магазините. Това значи, че скоро ще има още повече оферти за отмора, т.е. договаряния ", сподели той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР