В СУ Асен Златаров“ тържествено бяха открити новите кабинети по

...
В СУ Асен Златаров“ тържествено бяха открити новите кабинети по
Коментари Харесай

Нови кабинети по сервиране и готварство в СУ Асен Златаров - Шабла

В СУ „ Асен Златаров “ тържествено бяха открити новите кабинети по сервиране и готварство. По остаряла българска традиция със особено приготвена за случая пита, сол и мед, шефът Петранка Петрова, учители и възпитаници посрещнаха формалните си посетители: господин Мариян Жечев – кмет на община Шабла, господин Цветелин Йорданов и господин Петър Атанасов – заместник-кметове на Общината и госпожа Таня Янакиева – шеф отдел „ Образование, просвета, юношески действия и спорт “. Промяната и преустройството на пространствата се прави за понижаване на разноските. Голяма част от оборудването е пренесено от УПК, където учениците дълги години организираха практическите си занятия. Обновените пространства се намират до кабинета по „ Рисуване “. Залата за сервиране има прелестен тип под формата на ресторант. Кухнята се нуждае от дребни довършителни действия. Официалните посетители разгледаха кабинетите, след което пробваха приготвени от учениците ястия, хапки и десерти.

Директорът на СУ „ Асен Златаров “ Петранка Петрова бе очевидно удовлетворена от обстоятелството, че кабинетите към този момент са в постройката на учебното заведение.

„ Желанието и концепцията ни за пренасяне на кабинетите за сервиране и готварство е от няколко години. Тази година успяхме да изпълним това.

Преместването се постанова за икономии и понижаване разноските на СУ „ Асен Златаров “. Поради дребния брой учениците, новоизградените кабинети са подобаващи за образователния развой.

Изказваме своята признателност и благодарност към господин Мариян Жечев – Кмет на община Шабла, господин Цветелин Йорданов и господин Петър Атанасов – заместител кметове на Общината за оказаната ни помощ и финансова поддръжка за създаване на кабинетите.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР