В студиото на Панорама Марешки прогнозира, че четири партии ще

...
В студиото на Панорама Марешки прогнозира, че четири партии ще
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Льо Пен и Салвини показват новия път

В студиото на " Панорама " Марешки предвижда, че четири партии ще излъчат представители от България в идващия европарламент. Според него профилът на електората на " Воля " включва българските родолюбци, десните гласоподаватели, които не се припознават в ГЕРБ, както и страдащите от обществено неравноправие.

" Единствената групировка, която взе участие на сегашните избори, и в никакъв случай не е упражнявала власт и не носи никаква отговорността за бедността и корупцията в България е партия " Воля " ", съобщи Марешки.
Той дефинира всички партии, участващи на евроизборите, като " част от статуквото ". Според него " Воля " е алтернативата на всички политически сили, които преди са били във властта.

Лидерът на " Воля " счита, че другите партии по време на акцията главно се замерят с компромати.
" Единственото, поради което споделят, че би трябвало да ги изберат гласоподавателите е, че в техните мандати те са крали и мародействали по-малко от другите ", добави той.
Във връзка със съдействието сред " Воля " и европейската партията " Европа на нациите и свободите ", в която вземат участие представители на политически сили, определящи се като патриотични, Марешки разяснява, че е получил покана от " Партията на свободата " в Австрия, която взе участие в държавното управление в страната дружно с " Австрийската национална партия ":
" Заедно с Льо Пен и Салвини, който апропо е един от идващите най-големите водачи в Европа, демонстрират новия път. Още преди две години те ни споделиха, че пътят е необратим. И в техните страни, и в България. Посочиха мен, не знам какви проучвания са гледали, какви шансове имаме и какъв брой съм добър в своето си всекидневие, само че ме откриха (...) и нашата групировка като единствена родолюбива, представител на същинските български патриоти и дружно да променяме Европа. "
Според Марешки тези водачи не клатят Европейския съюз, а имат вяра, че Франция и Германия единствено със мощни сътрудници могат да създадат мощна и самостоятелна Европа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР