В студиото на Лице в лице по БТВ Тошко Йорданов,

...
В студиото на Лице в лице по БТВ Тошко Йорданов,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов:Има правила, които трябва да се спазват и да се следва коалиционното споразумение

В студиото на „ Лице в лице " по БТВ Тошко Йорданов, сподели че възможни сътрудници след изборите ще им бъдат всички без ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Кирил и Асен не би трябвало да са в Народното събрание. Нека да си останат в партията, само че те са нездравословни в изпълнителната власт ", добави той.

Асен и Кирил вървят и разправят по какъв начин няма да приказват с Има Такъв Народ. Ние да вървим да им се натискаме ли да приказват с нас? В последна сметка ще минат изборите, ще се окажат с по-малко хора, в сравнение с бяха и ще би трябвало да дават отговор на въпроса за какво изтърваха властта и за какво водиха война с нас, а не с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

По думите му има правила, които би трябвало да се съблюдават и да се следва съдружното съглашение.

Според него всички водачи на партии в изпълнителната власт са нездравословни, изключително в коалиция, тъй като те си дърпат към партията или егото им надвива над държавния интерес.

„ Има проблеми за решение - енергетика, опазване на здравето, обучение. Конкретно сме ги разписали, в това число със стъпките и периодите, в които могат да бъдат решение ", сподели Йорданов.

Организираме референдум, в който да попитаме българите дали желаят да се промени държавното устройство на страната. Дали ще е президентска форма или полупрезидентска, това ще реши Велико национално заседание, добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР