В студиото на Лице в лице по БТВ Христо Иванов,

...
В студиото на Лице в лице по БТВ Христо Иванов,
Коментари Харесай

Христо Иванов:Няма да приемаме голи обещания, ще използваме всички механизми, за да се гарантира това, което се договорим

В студиото на „ Лице в лице " по БТВ Христо Иванов, сподели че е реалист и знае, че с цел да има кабинет, който може да придвижи страната напред, присъединяване на Демократична България е доста значима. „ Защото единствено ние можем да подсигуряваме този кабинет да бъде същински пореден, новаторски. "

Имаме три условия, които слагаме на всеки, който ще търси нашата поддръжка, съобщи Иванов. „ За нас е значимо и ще настояваме за изключителна поредна, ясна позиция във връзка с спора Русия-Украйна. Путин е нарушител, той би трябвало да бъде спрян. Втората тематика е върховенството на закона, няма обединения без промяна в прокуратурата. Оставка на Гешев, без нея не можем да стартираме промяната на прокуратурата. Третото нещо е фискална и икономическа политика. Доходите може да се покачат не са административни популистки ограничения. Трябва да имаме антиинфлационни политики ".

Ние сме гледали правосъдната промяна на ГЕРБ, съобщи Иванов. „ Ние ще бъдем възпитани и диалогични, само че твърди, когато става дума за значимите неща. Не ни би трябвало промяна. Става дума за ремонт на корупционния модел, който съзря и не стартира с ръководството на ГЕРБ, то стартира след комунистическия режим и по тази причина би трябвало да има лустрация, само че неговия връх беше по време на Бойко Борисов ".

Ние няма да одобряваме голи обещания, ще използваме всички механизми, с цел да се подсигурява това, което се договорим, безапелационен е Иванов. „ ГЕРБ не са дозрели до това, че би трябвало да бъда демонтиран този модел ".

На нас не ни би трябвало ръководство непременно, ние желаеме в мандата да свършим тези три неща, за които приказвах, в случай че не успеем, ще се борим за тях като съпротива, добави още Иванов. „ Ако желаете ясна геополитическа ориентировка, в случай че желаете господство на закона, в случай че желаете изчистване на службите, енергетика, рационализация на въоръжените сили и икономическа политика, основана на предприемачеството и вложенията, гласувайте за Демократична България, тъй като единствено ние можем да ги подсигуряваме с нашата поредност и резистентност ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР