В студиото на Денят започва с Георги Любенов министърът на

...
В студиото на Денят започва с Георги Любенов министърът на
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Левицата атакува правителството на ГЕРБ с поредица от вотове

В студиото на " Денят стартира с Георги Любенов министърът на българското европредседателство Лиляна Павлова съобщи, че левицата нападна държавното управление на ГЕРБ с поредност от " вотове по график, наклонност, само че без ясна аргументация, идея или тактика ". Нещо повече, последният път желаният избор за съмнение е бил за желание, а не против политика, против която да дадат опция, т.е. " самоцелен избор ". По-скоро следващ опит за дискредитиране на държавното управление, в сравнение с търсене на решение за проблемите на хората, посочи Павлова.

Лиляна Павлова - министър на българското европредседателство: " Като цяло обидата към жена, към майка, към дете с увреждания, като цяло обидата е неприемлива. Дълбоко имам вяра обаче, в положителното в хората и че всеки човек има положително желание и че тръгвайки в един диалог не потегля с концепцията да обиди някого, само че всеки би трябвало да може да си мери приказките... И всеки би трябвало да откри сили да се извини. "
В същото време тя е уверена, че е доста значимо да бъдем " мерени по дейностите ", които правим.

Правителството основава Глобален партньорски център в границите на Министерството на стопанската система с потребление на интелектуалния потенциал в Българска академия на науките, защото ще бъде на правилото на мозъчен концерн. Ангажимент на министър Павлова е да го провежда, а задачата на този център е да се насърчат китайските вложения в България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР