В стремежа си да привлекат мъж, дамите много често прибягват

...
В стремежа си да привлекат мъж, дамите много често прибягват
Коментари Харесай

Една жена не трябва да е красива - резултати от социологическо проучване при мъжете

В устрема си да привлекат мъж, дамите доста постоянно прибягват до трикове във връзка с външния тип: счита се, че единствено хубавицата ще има триумф с мъжете. Това не е правилно: ето резултатите от изследване, което изяснява за какво една жена не би трябвало да е красива.
Нека разберем какво в действителност мислят за хубостта на бъдещата си половинка мъжете.

Красота или просветеност и богат вътрешен свят - кое е по-важно за взаимоотношенията?
Преди да преминем към резултатите от изследването, ще се опитаме да намерим отговора на вековния въпрос. Какво е по-важно в една дама: нейната хубост, забележителна просветеност или мек темперамент?

Привлекателният външен тип, несъмнено, е значим: с него можете бързо да спечелите мъжко внимание. Докато жена, лишена от съдбовна хубост, ще би трябвало да се постарае повече: най-вероятно ще би трябвало да изразходва сила и да се опита да заинтересува мъжа.

Но общуването с красиви, само че, за жалост, изцяло празни дами, съблазнява единствено дребен % от мъжете. А хубостта има наклонност да увяхва с времето: даже една жена да стане постоянен клиент на най-модерния и безценен салон за хубост, тя ще може единствено да отсрочи старостта си за малко. И в множеството случаи сходни опити наподобяват тъпо: резултатът, като предписание, не е живо човешко лице, а безизразна маска.

Но какво мислят самите мъже за това? Да забележим дали мощният пол счита женската хубост за значим съставен елемент на една връзка.

Първият най-популярен отговор, даден от относително огромна (около 53%) група мъже, е следният: не е наложително една жена да има зашеметяваща хубост. Нещо повече, някои от интервюираните мъже, които са дали този отговор, признават, че „ съдбовните “ хубавици по-скоро ги плашат, внушавайки недостижимост. Значителна част от мъжете просто се опасяват даже да се приближат до жена или момиче с неземна хубост, тъй че при среща с тях може да се наложи да поемете самодейността.

Около 37% от мъжете считат, че дамата би трябвало да бъде привлекателна особено за тях. И това е разумно: постоянно това, което се счита за хубост за множеството хора, може да не е уместно за един обособен човек.

Едва 10% от интервюираните мъже дават отговор, че са подготвени да се срещат единствено с красиви дами и няма да губят време за тези, които не ги притеглят външно.

Както можете да видите, хубостта не е главният параметър при избора на сътрудник за всички мъже: има и такива, за които характерът и заниманията на дамата са значими. Така че не би трябвало да разчитате единствено на външна хубост - тя не е задоволителна за щастлива и здрава връзка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР