В столичната зала Mega Xtreme Bowling- Joy Station, Студентски град

...
В столичната зала Mega Xtreme Bowling- Joy Station, Студентски град
Коментари Харесай

Оспорвано начало на националния боулинг турнир Фантастико Оупън

В столичната зала Mega Xtreme Bowling- Joy Station, Студентски град стартира 87-ото издание на Националния боулинг шампионат „ Фантастико Оупън “. В конкуренцията, която продължава до неделя и е с награден фонд от 5000 лв., се чака да се включат близо 100 състезатели от цялата страна.

Лидер от първата подготовка е Радослав Тенчев-207.3 точки (1244т.). Лидерът в мъжката класация Диан Динев започва със междинен резултат от шесттеигри - 177.2 точки (общо 1063 т.), което е надалеч под опциите му. В идващите дни ще играе още веднъж и е изцяло допустимо да направи достижение, което да му подсигурява присъединяване на огромния край в неделя.

В днешната първа квалификационна серия взеха присъединяване осем играчи, като измежду тях беше и именитият 83-годишен индонезиец Сумартава Чакраватая. Тони, както е прочут Сумартава в боулинг средите, живее от над 30 години в България и постоянно взе участие в шампионатите у нас, като нееднократно е попадал и във финалните серии.

Организацията на шампионата за следващ път е на високо професионално равнище, като се съблюдават и всички хигиенични рекомендации по отношение на епидемиологичната конюнктура.

Все още всеки, който желае, може да се запише и играе в влиятелната конкуренция. Квалификационните игри са всеки ден от 14:00 и 18:00 часа и ще продължат до събота. Финалите са в неделния ден, а на особено основаната интернет платформа bowlzone.eu могат да се наблюдават събитията в действително време.

Входът за феновете на шампионата в Mega Xtreme Bowling - Joy Station е свободен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР