В Стара Загора неотдавна бе извършено шокиращо престъпление от Георги

...
В Стара Загора неотдавна бе извършено шокиращо престъпление от Георги
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННИ КАДРИ на жената на касапина Георги! Вижте кои са баща му и майка му

В Стара Загора наскоро бе осъществено шокиращо закононарушение от Георги Николаев Георгиев, именуван към този момент Касапинът от Стара Загора. Той наряза с макетен нож 18-годишната Дебора. Според информация от осведомени, Георгиев е женен за Криси Георгиева, която е формалната му брачна половинка. Двамата са дружно повече от 5 години, откакто се сгодили през 2018-та година и се оженили през идната година. Имат щерка на име Никол, която е на 4 години.

Известно е, че Криси Георгиева работила като сервитьорка в дискотека, в която Георгиев е бил охранител. В момента тя се занимава с изобразяване и продава творбите си в обществените мрежи.

Съдейки по профила на Дебора в обществените мрежи, тя е септември би трябвало да бъде ученичка от XII-ти клас в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в града на липите. Дебора обича да се занимава с изобразяване, танци и е надарена певица.

От следствието излиза наяве, че Георги Николаев Георгиев е някогашен джудист и има оценки от надпревари в бойния спорт. Преди това е имал правосъдни проблеми за побои, а също и прави нелегално специалността охранител.

За този ужасяващ акт на принуждение против Дебора се счита, че главния претекст е ревнивост, която Георгиев изпитвал. Разследващите са разкрили и други правосъдни дейности в предишното му.

Дебора:

 

Официалната му брачна половинка – Криси Георгиева:

 

Извергът Георги с жена си:

 

Бащата на Георги, Николай Стоянов - Пържолата:

Инфо: pik.bg

 

Тагове: Дебора агресия домашно насилие Стара Загора Георги МВР прокуратура Георги Николаев сутеньор джудист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР