В Стара Загора Лили Иванова и музикантите от Ли Оркестра“

...
В Стара Загора Лили Иванова и музикантите от Ли Оркестра“
Коментари Харесай

Огнян Енев – тромпетист, саксофонист, пианист и композитор за Лили Иванова


В Стара Загора Лили Иванова и музикантите от „ Ли Оркестра “ откриха актуализирания летен спектакъл като част от тазгодишното огромно национално турне.

Огнян Енев е тромпетист, саксофонист, пианист и композитор за Лили Иванова. Работи в нейната група от 18 години.

„ Първата среща помня все едно беше през вчерашния ден. Беше впечатляващо, тъй като имаше един офис, в който ме предложения, с цел да ми каже какви неща, би трябвало да се създадат. Имаше едно пиано, към този момент бях направил нещата и тъй като песента

„ Невероятно “ ми беше обичаната, взех решение тя да е първата, която да изсвирим “, споделя Енев. Тогава Лили Иванова е седнала на половин метър от него.

„ Сирейки на пианото, тя ми пееше – ето трептя сега – пееше ми „ Невероятно “, изсвирихме го и тя сподели: „ след 5 дни имаме три участия във Варна “. И от този момент с мен се случва нещо „ необикновено “… Това ми е обичаната ария “, добави музикантът.

Примата на българска сцена и нейните музиканти ще се завърнат в „ Арена Армеец “ в София, с цел да закрият огромното си национално турне на 4 декември тази година, а билетите са в продажба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР