В сряда ще преобладава слънчево време, предиобяд на места в

...
В сряда ще преобладава слънчево време, предиобяд на места в
Коментари Харесай

Времето в сряда: сутринта - мъгли, следобед слънцето наднича

В сряда ще доминира слънчево време, предиобяд тук-там в равнинната част от страната с мъгла или ниска облачност.

Вятърът ще е със западна съставния елемент, слаб, в източните региони – до сдържан, като вечерта ще се усили.

Максималните температури ще са сред 3° и 8°, а в регионите с по-трайна мъгла – малко по-ниски, а в София – към 3°.

В планините ще доминира слънчево време. На места основно предиобяд ще е мъгливо. Ще духа мощен северозападен вятър, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра – към минус 4°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. До обяд на обособени места ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до сдържан, най-вече северозападен вятър.

Максималните температури там ще са сред 5° и 7°. Температурата на морската вода е към 8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, а в най-северните региони – краткотрайно ще доближи до 3 бала, предава бТВ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР