В сряда ще имате желание да намерите на всяка цена

...
В сряда ще имате желание да намерите на всяка цена
Коментари Харесай

Ето какъв ще бъде днешният ден според звездите

В сряда ще имате предпочитание да намерите непременно позволение на финансов проблем или да приключите с някакво заплащане. Ще имате предпочитание от на следващия ден нататък да продължите без този ангажимент на плещите си. Обстоятелствата ще са на ваша страна, тъй че не пропускайте този ден. Добро развиване ще имат и ваши фамилни каузи изключително такива свързани с някаква институция или офис. Ваш персонален професионален триумф или на човек от фамилията ще бъде мотив за приятни страсти в дома ви. Любовният ви живот няма да е отегчителен, само че развиването ще е друго за всеки един от вас. Това е ден удобен за диалози свързани с бъдещето на една любовна връзка, без значение от крайният резултат.

Овен
Възможно е любовната ви пристрастеност малко да поохладнее. Днес няма да можете да разчитате на правилни другари, опекуни и меценати. Денят е сполучлив за комерсиална активност – предлага се да осъществите контакти с задгранични компании. Не се надявайте на лека облага. Леко извоюваните пари както идват, по този начин и си отиват.

Телец
Днес доброжелателността и умеенето да изслушвате събеседника си са ви извънредно нужни, с цел да постигнете взаимно схващане с началството и сътрудниците. През втората половина на деня е евентуално да получите неприятно уведомление. Възможни са внезапни промени в настроението и прочувствени сривове. Ако се съмнявате в правилността на решението, взето от вас, се доверете на препоръките на адвокати.

Близнаци
Днес може да ви се стори, че всичко в връзките ви е идеално, само че това възприятие е лъжливо. Възможни са непредвидени събития, чийто резултат може да ви се стори неправдив. Способни сте да разработите нови хрумвания и да ги реализирате през втората половина на годината. Всеки миг финансовата обстановка може да се утежни.

Рак
Възможно е най-близките ви хора да се нуждаят от вашата помощ и поддръжка. Не си заслужава да градите огромни проекти и е по-добре да се заемете с домашните проблеми. Денят не предвещава огромни триумфи, достижения и сполуки. Занимавайте се умерено с настоящите си каузи и се закрепете на достигнатите позиции. Трезвата оценка на настоящите събития разрешава да избегнете неточности.

Лъв
При доста Лъвове се появява опция да блеснат с гениите си и да проявят своето обаяние. Не е изключено ползите на децата или околните родственици да изискат от вас нараснало внимание и персонално присъединяване. През първата половина на деня звездите са благосклонни за реализацията на всевъзможни замисли, даже най-рискованите. А склонността към рисковани мероприятия може да ви подтикне към очевидна случка, само че в случай че пресмятанията са правилни, рискът е оневинен.

Дева
Не всичко е толкоз неприятно, колкото ви наподобява. Вероятно е да ви се наложи да измененията маниера си на държание и отношението към някои познати. Девите – ръководители може да бъдат дразнени и от най-малките неточности в работата на подчинените. Възможно е да изплуват остарели задължения или отговорности, за които сте не запомнили.

Везни
Желанието да получите това, за което от дълго време сте мечтали, може да се съчетае със страха да загубите и това малко, което имате. Ценете сегашния миг и всички, които в този момент са паралелно с вас. Голяма е вероятността от обща отмалялост и невъзможността да се концентрирате върху работата. Денят е обвързван с неприятности и финансови загуби.

Скорпион
Днес не очаквайте капани. Бъдете по-открити и доверчиви със скъпите ви хора. Събитията от деня и общуването с близките ви носят чувството за покой и комфорт. Възможно е през днешния ден да не ви е нужна доста сила, и все пак бъдете нащрек. Главното изискване за триумф е високият професионализъм. Възможно е приемането на облага във тип на проценти или скъпи бумаги.

Стрелец
Нарастват половата потентност, интуицията и умеенето да намирате вярното решение. Използвайте нарасналото енергетично равнище на този ден. Можете да свършите маса работи и да оправите развалените взаимоотношения. Бъдете целенасочени, поредни и търпеливи. Не чакайте резултати на мига.

Козирог
Приемете умерено, това което ви носи този ден. Това е ден, удобен за решаването на правосъдни каузи. Всичко спомага за увеличение на значимостта и престижа на Козирозите. Тяхното мнение е видяно от значими хора. Ако бъдете доста внимателни и затворени в себе си, в случай че сте в непрекъснат боязън, че може да загубите своите спестявания, то може да изгубите привлекателни настоятелен оферти.

Водолей
Денят е изпълнен с проекти и очаквания, на болшинството от които е съдено да се осъществят. Днес Водолеите могат да се придържат към обичайните възгледи и да се стараят изключително да изпъкнат измежду общата маса. Денят е удобен за опити. Водолеите могат да проявят автентичен метод на мислене. Денят е сполучлив за натрупването на пари, за продължаването на по-рано започнатите инициативи и за постигането на цели.

Риби
Възможно е да пожелаят да ви показват в не напълно добра светлина. През този ден взаимното схващане отсъства изцяло. Не се отчайвайте, въпреки всичко нещата не са чак толкоз зле, колкото наподобяват. Постарайте се да не откровеничите с хора, в чиято пристойност не сте уверени. Всички ваши гении и качества се осъществят единствено при изискване, че имате подготвеност за започнете съответна работа. Влиятелни хора се пробват да манипулират Рибите със свои средства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР