В сряда до обяд времето ще бъде слънчево, предаде репортер

...
В сряда до обяд времето ще бъде слънчево, предаде репортер
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето до края на седмицата?

В сряда до обяд времето ще бъде слънчево, съобщи кореспондент на БГНЕС.Следобед ще има краткотрайни нараствания на облачността, като на обособени места в Източна България и планинските региони ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 28°.
По Черноморието ще е слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания не се чакат. Максималните температури ще са сред 21° и 27°. В планините също ще бъде слънчево, само че следобяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 8°.
В четвъртък сутринта ще бъде най-вече слънчево. Около обяд от запад на изток ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, като е допустимо тук-там да превали и прегърми. Възможни са и градушки. През нощта и на 24-ти май явленията ще са интензивни и в по-голямата част от страната.
В петък облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има валежи, краткотрайно интензивни, съпроводени и с гръмотевици. Към края на деня вятърът от северозапад ще се усили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР