В среща от деветия кръг на редовния сезон в женското

...
В среща от деветия кръг на редовния сезон в женското
Коментари Харесай

Варна ДКС с тежко гостуване на Славия

В среща от деветия кръг на постоянния сезон в женското ни волейболно състезание Демакс лига –  отбора на Варна ДКС ще гостува в столицата на Славия.

Подмладеният тим на варненки отпътува за София в понижен състав поради кадрови проблеми и там ще организира последната си подготовка преди дуела, който е тази събота от 16 часа.

В първата среща сред двата състава, при започване на сезона “белите’’ се постановиха с 3-0, само че в този момент варненки сигурно ще се опитат да се опълчват по почтено на надалеч по опитния си противник.

Преди седмица Варна ДКС отстъпи вкъщи на ЦСКА, а Славия позволи втора трагична загуба от Казанлък с 2-3 и в този момент двата отбора, ще са пределно окуражени да се реваншират в зала “Панайот Пондалов ”.

В останалите срещи от този кръг противници са: Казанлък – Левски, Хектор – Марица 2022 и предстоящото с огромен интерес дерби сред ЦСКА - Марица, което е повтаряне на финала за Купата на България.

Във краткотрайното класиране водач с цялостен актив от 24 т са шампионките от Марица, следвани от ЦСКА с 18, Казанлък с 16, Левски и Славия имат по 14, Варна ДКС е с 6, Хектор с 3 и Марица 2022 единствено 1 точка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР