В списъка на хилядата най-богати британци преобладават представителите на зодия

...
В списъка на хилядата най-богати британци преобладават представителите на зодия
Коментари Харесай

Вижте от коя зодия са най-богатите хора

В листата на хилядата най-богати британци доминират представителите на зодия близнаци, до момента в който най-слабо участват Скорпионите, написа Daily Mail, представен от " Актуално ".

Близнаци като естрадните митове сър Пол Маккартни и сър Том Джоунс, като майстор-готвачът Джейми Оливър съставляват 9,9% от попадналите в листата на супербогатите.

Представителите на тази зодия за трета поредна година са най-многобройните.

На дъното на класацията се оказват скорпионите, които са единствено 6,5 на 100. Сред тях парадоксално попада Роман Абрамович.

Втора по представителност измежду най-богатите на Острова е зодията Козирог (9,6 на сто). В петицата попадат представителите на зодиите Овен (9,4 на сто), Телец (8,9 на сто) и Лъв (8,6 на сто).

Следват Стрелците (8,2 на сто), Раците (8 на сто), Рибите (7,9 на сто), Везните (7,8 на сто), Водолеите (7,7) на сто) и Девите (7,5 на сто).

Миналогодишната ранглиста бе управлявана от стоманения магнат Лакшми Митал, представител на зодия близнаци, чието положение бе оценено на 12,7 милиарда английски лири.

Хилядата най-богати британци през 2012 година притежаваха активи на стойност 414,2 милиарда английски лири, напомня изданието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР