“В списъка има имена на хора, за които има изнесени

...
“В списъка има имена на хора, за които има изнесени
Коментари Харесай

Лена Бориславова: В списъка има хора с изнесени данни в медиите

“В листата има имена на хора, за които има изнесени данни в медийното пространство. Ние не сме добавяли безусловно никакви изказвания, доказателства или обстоятелства. Има изявления, свързани с личността на господин Делян Пеевски. Дадени са разнообразни медийни изявления, които са всеобщо притежание за всички нас. Не бих желала да показвам съответни имена, с цел да не става мотив за упреци, че държавното управление се меси в работата на прокуратурата ”, съобщи началникът на политическия кабинет на Кирил Петков Лена Бориславов преди разпита си във Върховната касационна прокуратура. 

Тя акцентира, че сега на няколко фронта има офанзиви против дейностите на държавното управление, което е знак, че сме на прав път. 

“Искаме да се възвърне закоността, справедливостта и институциите да стартират да си правят работата ”, сподели Бориславова. 

Тя акцентира, че не носи голяма директория с документи, единствено един лист, защото надали информацията е друга от тази, която министър председателят към този момент е дал. 

“Разговорът в петък не протече под формата на разпит, нямаше въпроси към нас. Имаше само изложение на позиция против закриването на спецправосъдието, за което държавното управление има решение и към този момент е качен законопроект за публично разискване, тъй че в тази връзка имаше дискусия“, добави Бориславова.

По-рано в сряда на разпит в прокуратурата беше и министър председателят Кирил Петков.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР