В специално студио, посветено на сватбата на холивудската актриса Меган

...
В специално студио, посветено на сватбата на холивудската актриса Меган
Коментари Харесай

Ето Коя Българка Ще Бъде На Сватбата На Принц Хари И Меган Маркъл

В особено студио, отдадено на сватбата на холивудската актриса Меган Маркъл и принц Хари, феновете на bTV ще следят онлайн церемонията на годината на 19 май от 13:00ч. Петя Дикова ще предава непосредствено от замъка Уиндзор и катедралата Сейнт Джордж, а Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще наблюдават протокола под лупа с над 10 коментатори в студиото.

„ Холивуд в кралския двор: сватбата на Меган и Хари “ се споделя специфичното предаване на родната медия, което ще наблюдава онлайн приготовленията, сватбената гала и тържествената обиколка с колесница за приветствия. В специфичното студио ще оживеят виртуални двойници на фамилиите на булката и младоженеца.

Зрителите ще видят и най-красивите сватбени рокли в английската кралска история. След като отрази онлайн вълненията от раждането на принц Луи в края на април, Петя Дикова се връща в Лондон, с цел да наблюдава всяка стъпка от сватбата на годината. Актьори, имидж консултанти, дизайнери и познавачи на кралското семейство ще разискват с Деси и Сашо протокола и изборите на младоженците, които вълнуват всички.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР