В спешните отделения има много нападения над колеги, за които

...
В спешните отделения има много нападения над колеги, за които
Коментари Харесай

Д-р Ненков се закани: Купонът за някои директори на болници свърши, само бързите присъди ще спрат агресията срещу лекарите

В незабавните отделения има доста набези над сътрудници, за които не знаем нищо. Повечето от тях са вербални. Не може до всяка една двойка лекари да се сложат служители на реда. Единственото решение е бързо правосъдие и бързи присъди. Хубаво е да покажем последните двама хубавци, които нападнаха акушерки. Надявам се да не излезе в този момент, че имат високо кръвно или нещо друго. Това сподели в предаването " Тази неделя " по БТВ заместник-министърът на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков.
Проблемът с тел. 112 е софтуерен и се надявам да се реши бързо. Екипите на незабавна помощ са малко за София. Те са едвам 13. Те би трябвало да взимат решение дали да отидат при човек със счупена тазобедрена става или при някой с инфаркт, с цел да му спасят живота И като закъснеят за счупената става, какво вършат околните? Почват да се оплакват на вас медиите, да плюят по лекарите и да ги бият. Европа ще ни отпусне 164 млн. евро за незабавната помощ.

Предстои ни доста работа по този план и има доста време. Европа не ни дава пари, тъй като сме доста хубави и не ни ги подарява. Те са предопределени за съоръжение, разкри доктор Ненков. Болницата в Ловеч е в кома. Предприехме ограничения, с които се надяваме да я извадим от комата. " Пирогов " е доста особена болница и там царува един необикновен дух, което е доста хубаво. Купонът и празненствата за някои шефове на лечебни заведения свърши. Държавните лечебни заведения също могат да икономисват средства при положително ръководство, безапелационен беше заместник-министърът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР