В социалните мрежи се разпространява реклама за руско шоу на

...
В социалните мрежи се разпространява реклама за руско шоу на
Коментари Харесай

Измама - продават билети за руско щоу на лед, но крият, че е руско

В обществените мрежи се популяризира реклама за съветско шоу на лед по легендата за Дракула, без в анонса да се споделя, че е съветско. Представно е като „ супер балет на лед “.

Същевременно заглавието е англоезично – „ Dracula on ice “. Компанията, която го реализира, също е с англоезично име – ICE VISION – и фенът елементарно може да бъде измамен, че става дума за натрупа от англоезична или друга западна страна.

Оказва се, че главната фигура в начинанието е едно от рекламните лица на Русия - Евгений Плюшченко.

Същевременно е известно, че в Русия е невероятно да се появи шоу на лед, което да не е „ благословено “ от Кремъл, а за признателност голяма част от съветските фигуристи са приели ролята на пропагандни рупори на съветската политика, в това число по тематиката за нашествието в Украйна.

При подвеждащото показване на събитието обаче доста от хората може да не виждат за чие шоу ще платят преди да са седнали в залата.

в обществените мрежи към страницата за пазаруване на билети на известна промоутърска компания.

Виждат се дати и градове, под тях има секция за мнения, едвам по-късно – дълъг текст, отдаден на шоуто. Той обаче не се отваря с кликване върху заглавието на спектакъла в горната част на страницата, каквато е нормалната процедура.

Едва след 30-ия ред на текста се загатва името на Плюшченко. Обратно на откритата в шоу бизнеса процедура – основната фигура е да е на най-видно място.

Само тези, които имат самообладание да превъртат и да четат и след 30-ия ред, ще схванат чий е спектакълът. Това сигурно не е подбудено от невзискателност, като се имат поради изявите на Плюшченко през всички години обратно.

Единственото разумно пояснение е блян да се заобиколи справедливото отвращение против Кремъл и доближените му лица на фона на съветските зверства в Украйна. Но това значи, че забърканите лица и компании умишлено подвеждат феновете да подкрепят с парите си креатури на Кремъл.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР