В София вдигаме паметник на Джон Кенеди, 35-ия президент на

...
В София вдигаме паметник на Джон Кенеди, 35-ия президент на
Коментари Харесай

Вдигаме паметник на Кенеди в София

В София подвигаме монумент на Джон Кенеди, 35-ия президент на Съединени американски щати, управлявал Америка от 1961 до убийството му през 1963 година Инициатива стартира американският дипломат Ерик Рубин на прощална среща с Центъра за психически проучвания на прощално събитие, състояло се преди ден. Дипломат номер 1 на Вашингтон напуща страната ни, откакто му изтече мандатът.
Мястото за паметника на Кенеди ще бъде в допълнение конкретизирано, откакто процедурата мине през Столичния общински съвет. Предполага се, че ще е в центъра или до бюста на 40-ия президент на Съединени американски щати (1981-1989) Роналд Рейгън в Южния парк, който бе открит преди 2 години.

Посланик Рубин към този момент се е срещнал със столичния кмет Йорданка Фандъкова по въпроса, а за осъществяване на концепцията ще се сътвори предприемчив комитет.

Както е известно, Херо Мустафа от Калифорния ще бъде новият ексклузивен и пълномощен дипломат на Съединени американски щати в България. Тя е номинирана за дипломат от президента Доналд Тръмп.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР