В София се очакват към 1000 леки автомобила, които да

...
В София се очакват към 1000 леки автомобила, които да
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Идеята да се работи през следващата година с бюджета за предходната е несъстоятелна

В София се чакат към 1000 леки автомобила, които да се включат в националния митинг на двата огромни синдиката - КНСБ и " Подкрепа ". Това сподели за БНР президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

" Не мога да счете какъв брой % са ни възможностите за триумф, само че в случай че не опитаме, възможностите ни за триумф са изрично 0%. Винаги се стартира с това - няма ги парите. В един миг те се намират. Парите сигурно ги има, въпросът е по какъв начин се разходват ", разяснява Манолов.

" Има нужда да бъдат увеличени приходите на хората, тъй като издръжката им на живот се е нараснала. Точка. Идеята да се работи през идната година с бюджета за миналата е несъстоятелна. В момента се прави някаква политическа маневра. Сигурен съм, че имат и различен вид и могат и него да предложат ", разяснява Манолов.

" Непременно това, което би трябвало да бъде направено, е да бъде отсрочен, най-малкото, срокът за либерализацията на цените за електрическа енергия за битовите консуматори. Това значи нашите сметки за ток да се усилят 5 пъти! Нещо, което нито един българин не може да си разреши ", съобщи Димитър Манолов.

По думите му " не трябва да се вкарва либерализирана цена на електрическата енергия по метода, по който се прави на други места ".

„ Въпросът е животът на мините в Маришкия басейн да не бъде предварително преустановен, без това да се постанова. Защото в Плана за възобновяване и резистентност някой е поел безумни задължения, които би трябвало безусловно да бъдат преосмислени. Непременно. При сегашните цени на електрическата енергия българската енергетика създава тези пари за половин година, разясни още синдикалистът по проблема със затварянето на въглищни централи против средства по ПВУ. Ние умерено можем да се откажем от тези средства и да си ги произведем сами, без да си затриваме енергетиката. В региона на пенсиите бяха направени страхотни каши и към този момент никой не знае какво става там ", добави Манолов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР