В случая с катастрофата на самолета Ил-76 руската пропаганда напълно

...
В случая с катастрофата на самолета Ил-76 руската пропаганда напълно
Коментари Харесай

Катастрофата на Ил-76 и пробитата руска пропаганда

В случая с злополуката на самолета Ил-76 съветската агитация изцяло загуби пред Украйна. Киев даде опция на съветските представители на Кремъл да създадат безусловно взаимно изключващи се изказвания, оплитайки се сами в измислените си версии за случая.

След като несъстоятелността на множеството съветски версии стана явна, украинците излязоха с единна съгласувана позиция, като упрекнаха основателно съветската страна, че не е предоставила нужната информация за характера на пътуването на въпросните военнопленници.

Сега, даже в случай че Русия успее да събере Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, това може да се трансформира в развой против самата Русия - както към този момент се случи на 30 декември на среща за Белгород, когато чешката делегация отхвърли да взе участие в събитието, обвинявайки Москва в подстрекателство към война.

В резултат на това Русия остава без нито една версия за случилото се, а също така загуби доста време, тъй че тематиката за сваления аероплан да бъде изместена от осведомителното пространство от други събития, като да вземем за пример нощната бомбардировка на нефтена рафинерия.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР