В следващите няколко седмици, своите дънни платки, базирани на чипсетите

...
В следващите няколко седмици, своите дънни платки, базирани на чипсетите
Коментари Харесай

Разкрита е още една платка на базата на чипсета AMD X470 — MSI X470 Gaming Pro Carbon

В идващите няколко седмици, своите дънни платки, основани на чипсетите B450 и X470 ще показват цели няколко колегата на AMD, в това число и компанията Micro-Star International. Едно от най-интересните решения на тайванския разработчик е модела X470 Gaming Pro Carbon, изображенията на който през днешния ден бяха споделени от портала VideoCardz.

От една страна би трябвало да се означи внушителната захранваща система на процесорното гнездо с два 8-пинови конектора EPS12V и огромните радиатори на VRM. В съпоставяне с предшественика, настоящото устройство може да се похвали с два спомагателни врата SATA 6 Gbit/s, само че пък е лишен от един разширителен слот PCI-E 2.0 x1. За свързване на устройства също по този начин има два слота M. 2, един от които е затрупан с фирмен M. 2 Shield нагревател.



Дънната платка MSI X470 Gaming Pro Carbon ще се предлага във версии с вграден Wi-Fi адаптер (и надписа AC) и без него, а продажбите ще стартират на 19-ти април. Препоръчителната цена на новото дъно остава незнайна. Трябва обаче да се има в поради, че неговия предходник в лицето на MSI X370 Gaming Pro Carbon е наличен по магазините на цена към 4800 гривена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР