В следващите дни ни очаква хубаво време, а дневните температури

...
В следващите дни ни очаква хубаво време, а дневните температури
Коментари Харесай

Ще ни радва ли пролетта с хубаво време на Великден и след това

В идващите дни ни чака хубаво време, а дневните температури ще се покачват.

В събота облачността ще е променлива, в Западна България най-вече забележителна. На места в Южна България ще превали временен дъжд. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 16 и 21 градуса.

От събота времето последователно ще се затопля и няма да забележим дъжд чак доникъде на идната седмица, сочи средносрочната прогноза за времето, основана на компютърни модели и показана в " Дарик кафе ".

На Великден ще е най-вече слънчево и с температури сред 17 и 22 градуса. В Източна България в неделния ден ще духа до сдържан вятър, сочат синоптичните модели.

В понеделник вятърът ще стихне, времето ще е най-вече слънчево. Хубавото, топло и изсъхнало време ще се задържи доникъде на идната седмица, като в сряда и четвъртък термометрите ще демонстрират 22-27 градуса.

В четвъртък по здрач ще стартира смяна на времето с превалявания основно над Западна България. В петък към този момент ще има превалявания над цялата страна. Това ще се дължи на средиземноморски циклон, който ще премине западно от България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР